Stoc epuizat

Acasa In Lumea Bibliei

Traian Aldea

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 11425
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
40,00lei
Indisponibil
SKU: 11425

Locurile sfinte din Israel suscita intotdeauna emotii pelerinilor care le viziteaza. Insa dincolo de emotie, cu ce raman? Carte isi propune ca obiectiv profund si indraznet: sa ofere nu numai informatii despre o tara indepartata, nu numai o ocazie de reamintire pentru cei care au fost deja acolo, ci, printr-o permanenta paralela trasata intre evenimente sau locuri din vechime si viata sufleteasca a cititorilor ( veritabile lectii ale istoriei), sa ii ajute pe acestia sa se regaseasca si sa redescopere cu fascinatie radacinile credintei crestine.

In Acasa in lumea Bibliei, periplul prin Tara Sfanta urmeaza ruta unui adevarat traseu turistic, nelipsind niciuna din opririle importante intr-un astfel de pelerinaj, iar cele cinci sectiuni ale cartii ar putea fi considerate tot atatea zile de vizitat locuri incarcate de semnificatie. Imaginile, folosite din belsug in cuprinsul cartii, nu fac decat sa aduca si mai aproape bisericile, capelele, siturile arheologice, vaile, muntii, lacurile si strazile descrise cu atata minutiozitate de autor.

 

TRAIAN ALDEA are un doctorat in istorie de la Facultatea de Istorie din cadrul Universitati din Bucuresti si preda, ca lector universitar, istorie biblica la Institutul Teologic Adventist din Cernica. Are o bogata experienta de arheolog, participand pe santiere arheologice din Israel, singur sau insotit de studenti. A mai publicat, printre altele: Hator, capitala Canaanitilor, Comori din pamant si Povestea smochinului.

Numar pagini:
316
Format:
16 x 23.5 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-811-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Acasa In Lumea Bibliei

40,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: