Acolo Unde Sunt Eu - Billy Graham

Billy Graham

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10517
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10517

ULTIMUL CAPITOL AL LUI BILLY GRAHAM

Chiar daca viziunea lui pamanteasca se apropie de apus, gloria Cerului straluceste din plin, in timp ce iubitul evanghelist Billy Graham, impartaseste din trecutul si prezentul sau, realitatea vesniciei.
Desi Billy Graham nu mai poate predica de pe stadioanele lumii, in aceasta cartee veti simti ca inima lui inca bate cu putere avand siguranta neclintita ca isi va petrece eternitatea cu Isus Hristos, Salvatorul lumii. In cartea ACOLO UNDE SUNT EU, Billz Graham ne invita si ne incurajeaza pe toti sa meditam la nadejdea noastra vesnica.

Cand a fost intrebat "Unde este Cerul?", Billy Graham a raspuns cu intelepciune: "Cerul este acolo unde este Isus Hristos, iar eu merg la El in curand."

Promisiunea cea mai mare care a fost data neamului omenesc vine de la Rascumparatorul nostru, care a spus: " Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine... Eu ma duc sa va pregatesc un loc... Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine ca, acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi." (Ioan 14:1-3)

Chiar dupa sarbatorirea celei de-a 95-a aniversari, domnul Graham a proclamat cu hotarare: "Cand voi muri sa spuneti tuturor ca m-am dus la Domnul si Mantuitorul meu Isus Hristos, ACOLO UNDE SUNT EU."

Numar pagini:
283
Format:
14.5 x 20.5 cm
Limba:
Romana
Tip coperta:
Brosata
Anul aparitiei:
2017
Editura:
CLC
ISBN:
978-606-8331-28-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Acolo Unde Sunt Eu - Billy Graham

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: