reducere

Adevăr - 365 Meditații zilnice pentru adolescenți

Josh McDowell

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2755
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
52,00lei
43,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2755

Inspira... Provoca... Inflacareaza.

#adevar te ajuta sa intelegi invataturile lui Dumnezeu si modul in care aplicarea lor este benefica in viata ta de zi cu zi.

In aceasta carte, Josh McDowell prezinta adevarul biblic al lui Dumnezeu si te ajuta sa il intelegi si sa il traiesti in fiecare zi. Daca doresti sa iti dinamizezi viata de credinta, hraneste-ti sufletul cu #adevar din prima zi a anului pana la cea din urma. Fiecare luna de lecturi motivationale impartaseste o tema relevanta:

Ianuarie: Adevarul despre existenta lui Dumnezeu 
Februarie: Adevarul despre Cuvantul lui Dumnezeu 
Martie: Adevarul despre pacatul originar 
Aprilie: Adevarul despre Dumnezeu devenind Om 
Mai: Adevarul despre jertfa lui Cristos pentru pacat 
Iunie: Adevarul despre justificarea prin credinta in Isus Cristos
Iulie: Adevarul despre trairea vietii transformate 
August: Adevarul despre invierea in trup a lui Cristos
Septembrie: Adevarul despre Trinitate 
Octombrie: Adevarul despre Imparatia lui Dumnezeu 
Noiembrie: Adevarul despre Biserica 
Decembrie: Adevarul despre revenirea lui Cristos

Adevarul absolut este valabil pentru toti oamenii, indiferent de timpul sau de locul in care traiesc. Oamenii pot avea opinii diferite cu privire la diverse subiecte, evenimente sau persoane, dar aceasta nu inseamna neaparat ca unii au dreptate sau ca gresesc. Au doar opinii diferite. De exemplu, intr-o familie poate sa existe o anumita regula pe care copiii familiei trebuie sa o respecte, dar nu reprezinta un adevar absolut, pentru ca nu este o regula valabila pentru toti oamenii. Dar a spune intotdeauna adevarul este un adevar valabil pentru toate locurile si pentru toate timpurile, iar invataturile si preceptele Scripturii constituie adevarul neclintit, imutabil si valabil pentru toti oamenii, indiferent de timp sau de contextul cultural, si aplicabil in toate aspectele vietii umane. 
Josh McDowell, in cartea sa, #adevar, ii ajuta pe tineri sa descopere zilnic adevarul lui Dumnezeu, care nu se schimba in functie de opinii sau tendinte culturale, ci ramane constant si nealterat in toate circumstantele.

Adevarul este definit ca «sinceritate in actiune, caracter si exprimare». Nevoia acestor caracteristici ar putea fi necesara acum mai mult decat oricand in viata noastra. In cartea sa, #adevar, Josh McDowell leaga viata si credinta intr-un mod foarte natural. Citind-o, vom ajunge sa cunoastem  adevaruri reale, dar vom invata si cum sa  le traim in viata de zi cu zi. Recomand cu caldura aceasta carte de meditatii zilnice!
— Dan Cathy, CEO Chick-fil-A

Josh McDowell se considera in tinerete un agnostic. Cand insa a fost provocat sa examineze rational pretentiile crestinismului, McDowell a descoperit dovezi convingatoare si coplesitoare pentru fundamentele credintei crestine. De atunci, el s-a increzut in Cristos ca Mantuitor si Domn, iar viata lui s-a schimbat pe masura ce a trait puterea iubirii lui Dumnezeu, devenind un militant al acestui adevar in intreaga lume. 
Din 1960, McDowell este autor sau coautor la 155 de carti, publicate in 128 de limbi. Cartea Mai mult decat un tamplar s-a vandut in peste 27 de milioane de exemplare, iar Marturii care cer un verdict a fost desemnata de catre  „World Magazine“ printre primele 40 de carti ale secolului al XX-lea si una dintre cele 13 cele mai influente carti despre gandirea crestina din ultimii 50 de ani. Pe langa multe alte premii, a primit de patru ori Premiul Gold Medallion.
Dincolo de onorurile si premiile pe care le-a primit, Josh afirma cu convingere ca cele mai mari bucurii si satisfactii ale sale provin din familia sa. El si sotia lui Dottie impartasesc o casnicie de peste 50 de ani. Au patru copii si 11 nepoti.

Aprecieri pentru aceasta carte

Insuflarea unei credinte statornice in copiii nostri poate reprezenta o provocare descurajatoare, mai ales intr-un timp in care cultura ridica constant semne de intrebare cu privire la afirmatiile Scripturii. #adevar este special conceputa pentru adolescenti de renumitul profesor de apologetica, Josh McDowell, in care ofera raspunsuri clare la intrebarile pe care tinerii de astazi le pun cu privire la existenta, credinta si realitate.
—Jim Daly, presedinte – Focus on the Family

Apreciez foarte mult aceasta colectie de meditatii a lui Josh McDowell, pe care le consider niste „seminte de adevar”. Pentru fiecare zi din an, acestea prezinta adevarul si trezesc apetitul pentru un studiu mai aprofundat al Bibliei.
—Daryl Nuss, CEO National Network of Youth Ministries

Cartea aceasta te motiveaza sa cunosti adevarurile lui Dumnezeu si te ajuta sa le aplici eficient in viata de fiecare zi. #adevar, scrisa de Josh McDowell, dinamizeaza calatoria credintei adolescentilor si ii incurajeaza sa impartaseasca adevarurile lui Dumnezeu cu cei din jur.
—Greg Stier, fondator si CEO al Dare 2 Share Ministries

Numar pagini:
390
Format:
14,5 x 20,5 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Scriptum
ISBN:
978-606-031-164-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Adevăr - 365 Meditații zilnice pentru adolescenți

52,00lei
43,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: