Alaturi De Isus

Ghita Mocan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: A02
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
15,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: A02

Pastorul Ghita Mocan a fost daruit de Dumnezeu nu numai cu darul rostirii din amvon, ci si cu un alt talant: condeiul. Scriitura predicatorului intrece predica si predica ii concureaza textele.

Cei care vor citi cartea de fata vor descoperi o altfel de abordare, scutita de lozincaria obisnuita din bancile bisericilor si izbavita de expresii comune intalnite in comentariile biblice. Cartea este lizibila atat pentru enoriasul obisnuit cu sanctuarele, cat si pentru laicul profan fata de textul biblic. Va invit la o calatorie alaturi de Isus, cu observatii asupra unui registru insuficient exploatat in literatura de specialitate: pedagogie cristica.

Marius Cruceru

 

Incercare reusita in teologia autohtona, lucrarea de fata desluseste taina lui Dumnezeu din Scripturi pe intelesul credinciosului de rand. Atingandu-si dezideratul, autorul dovedeste o buna cunoastere a literaturii de specialitate, virtuozitate exegetica, gandire integratoare, dar fara a se baricada in fortareata elitist a dexteritatii speculative. Exercitiul sau hermeneutic preia anumite ipostaze existentiale, legandu-le de ucenicia crestina, iar ceea ce rezulta constituie o lectura binevenita pentru cei care vor sa-L urmeze pe Cristos.

Ciprian Terinte


Poate ca cel mai mare merit al acestei carti este acela de a te convinge ca a fi crestin este sinonim cu a fi ucenicul lui Isus. Punct!

Nelu Muresan

 


GHITA MOCAN (n. 1975) este pastor, professor si predicator al Evangheliei. Mesajele sale sunt transmise in mod regulat la Radio Vocea Evangheliei Oradea, dar si prin alte mijloace de comunicare in masa. Conferentiaza pe teme de familie, tineret si slujire, atat in tara, cat si in strainatate. Realizeaza emisiuni radio si TV pe subiecte crestine si este implicat in dezbateri teologice contemporane inclusiv in spatial virtual. Este casatorit cu Magdalena si impreuna cresc doi copii minunati: Paul si Carina.

Numar pagini:
181
Format:
14.4 x 19.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
SBRO
ISBN:
978-606-8432-52-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Alaturi De Isus

15,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: