Am supravietuit holocaustului - Eva Schloss

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1777
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
39,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1777

MULTI CUNOSC POVESTEA TRAGICA A ANNEI FRANK, adolescenta care si-a pierdut viata intr-un lagar de concentrare nazist. Insa majoritatea oamenilor nu stiu nimic despre Eva Schloss, tovarasa de joaca si sora vitrega postum a Annei.

Desi Eva a fost incarcerata la Auschwitz pe cand avea doar cincisprezece ani, povestea ei nu s-a incheiat acolo. Alaturi de mama ei, Eva a indurat zi de zi acte de injosire din partea nazistilor. A supravietuit lagarelor de concentrare, insa abia cateva decenii mai tarziu a reusit sa istoriseasca experienta supravietuirii sale.

Aceasta autobiografie emotionanta - ce se incheie cu un interviu acordat de Eva si cu resurse pentru discutii ulterioare - povesteste, fara amaraciune sau ura, ororile razboiului, iubirea dintre mama si fiica si puterea si inversunarea ce au ajutat o familie sa biruie pericolele si sa treaca peste tragedii.


„Aceasta relatare sfasietoare si motivationala a triumfului personal asupra unor criminali, ce ne aduce inainte o descriere vie, elocventa a iadului nazismului, este facuta cu o incredibila modestie, al carei impact este sporit de stilul literar simplu, natural."
--- PUBLISHERS WEEKLY

„O poveste ce merita spusa ... cartea reia firul istoriei din punctul in care se incheie jurnalul Annei Frank."
--- NEW YORK DAILY NEWS

„Una dintre cele mai bune carti despre Holocaust."
--- JEWISH TELEGRAPH

„O carte de memorii puternica, tulburatoare ... Cu atat mai interesanta pentru cititori, cu cat povestea Evei se intersecteaza cu cea a Annei Frank."
--- MICHAEL BERENBAUM, director al Sigi Ziering Institute, American Jewish University


EVA SCHLOSS, supravietuitoare a lagarului de concentrare nazist de la Auschwitz-Birkenau, tine frecvent prelegeri in America de Nord, Europa si Australia, pe tema Holocaustului si a consecintelor sale. Povestea ei este relatata si in populara piesa de teatru And Then They Came for Me: Remembering the World of Anne Frank, scrisa de James Still. 

Numar pagini:
250
Format:
13.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Casa Cartii
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
978-606-732-221-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Am supravietuit holocaustului - Eva Schloss

39,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: