Barbierul care voia sa se roage - R.C.Sproul

R.C. Sproul

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1883
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
55,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1883

Incerc sa ma rog in fiecare seara, dar uneori am impresia ca rugaciunile mele nu se ridica mai departe de tavan. Stiu ca dumneavoastra va rugati ore intregi in fiecare zi. Probabil ca nu exista nimeni care sa stie sa se roage mai bine decat dumneavoastra. Dr. Luther, credeti ca m-ati putea ajuta sa invata sa ma rog mai bine?

Iata o carte pe care ar trebui sa o daruim copiilor de toate varstele si care e bine sa se gaseasca in bibliotecile din toate casele. In aceasta noua poveste, ancorata in realitatea istorica, reputatul R.C Sproul reuseste din nou sa capteze atentia copiilor in jurul uneia dintre mai importante practici crestine: rugaciunea.

Prin cuvinte frumos mestesugite si ilustratii de-o finete si de o atentie la detalii impresionante, R.C Sproul ne face cunostinta cu Maestrul Peter, un barbier priceput care primeste vizita, chiar la ora inchiderii, a unui om cautat peste tot in imperiu: dr. Martin Luther. Desi l-ar fi putut preda autoritatilor si astfel sa castige o multime de bani ca recompensa, barbierul decide sa il intrebe simplu si direct: „Cum ma pot ruga mai bine?”

Marele reformator il va invata pe barbier o metoda simpla, una care are la baza rugaciunea „Tatal nostru”, „Cele zece porunci” si „Crezul Apostolic”. La finalul cartii, copiii si adultii deopotriva, vor gasi aceste trei texte, recomandate de dr. Luther pentru a incepe o viata de rugaciune profunda.

R. C. Sproul (1939–2017) a slujit biserica in calitate de profesor de seminar, pastor si autor a peste nouazeci de carti. A fost fondatorul si directorul organizatiei Ligonier Ministries, iar invatatura lui putea fi urmarita in cadrul programului de radio Renewing Your Mind, difuzat in fiecare zi de peste trei sute de posturi de radio din Statele Unite si din alte peste cincizeci de tari.

Numar pagini:
36
Format:
20,5 x 26,5 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Editura:
Gramma
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
9786068987910

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Barbierul care voia sa se roage - R.C.Sproul

55,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: