Biblia De Colorat

Adrian Barbu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: B715
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: B715

O lume doar in alb si negru este imposibil de imaginat. Lumea creata de Dumnezeu este o lume a culorii. Prea adesea, perceptia copiilor si chiar a adultilor cu privire la Dumnezeu este una inexacta. Biblia de colorat ne ofera sansa de a schimba aceasta perceptie si de a-i ajuta pe copii sa descopere lumea lui Dumnezeu ca pe o lume a culorilor frumos articulate. O lume colorata, colorata, colorata...

 

Prin intermediul celor 100 de planse de colorat, cei mici vor descoperi eroi precum Noe, Avraam, Iosif, Samson, David sau Daniel. Parintii au posibilitatea, pornind de la ilustratii, sa le povesteasca baieteilor si felitelor istoriile personajelor respective. Pe drept cuvant se poate spune ca Biblia de colorat este prima Biblie a copilului.

Contine:

- 100 de planse de colorat

- scene din Vechiul si Noul Testament

- index tematic

 

Adrian Barbu este absolvent al Facultatii de Litere (1992) din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, din Cluj-Napoca, si al Universitatii de Arta si Design, sectia grafica (2008), din acelasi oras. Isi imparte timpul intre activitatea sa ca asistent universitar la Facultatea de Litere, unde preda limba franceza, si diverse proiecte pentru copii. Ii place sa citeasca basme pentru copii in bibliotecile clujene.

Numar pagini:
112
Format:
24,8 x 27,5 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-560-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Biblia De Colorat

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: