Biblia De Studiu Pentru Copii - Coperta Flexibila

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: B64
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
130,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: B64

DESPRE BIBLIA DE STUDIU PENTRU COPII

Poate te intrebi de ce numim aceasta carte Biblia de studiu pentru copii. In Biblie, focul este deseori un simbol al prezentei si puterii lui Dumnezeu. In Vechiul Testament, Dumnezeu i-a vorbit lui Moise dintr-un tufis arzand. Iar Dumnezeu, Si-a calauzit poporul prin pustie sub forma unui stalp de foc.

Dinainte ca Isus sa paraseasca pamantul dupa invierea Sa, El le-a spus urmasilor Lui ca-L va trimite pe Duhul Sfant sa le dea puterea de a-L sluji. Acea promisiune s-a implinit in Ziua Cincizecimii cand, vuind precum un vant puternic, Duhul Sfant a umplut instantaneu, cu prezenta Sa, casa in care se aflau ucenicii. Oamenii au inceput imediat sa vorbeasca in limbi necunoscute si ceea ce semana cu niste flacari s-a asezat pe capetele celor prezenti acolo. Desi semnul de foc a fost prezent doar in acea zi speciala, puterea spirituala pe care Dumnezeu a dat-o in Ziua Cincizecimii este disponibila si in zilele noastre.

Notele din aceasta Biblie se bazeaza pe convingerea ferma ca si copiii care cred astazi in Dumnezeu pot experimenta aceeasi puterea a Duhului Sau Sfant care Si-a facut prezenta pentru prima oara in Ziua Cincizecimii. Noi ii numim pe acesia COPIII CREDINCIOSI ai lui Dumnezeu. Ei traiesc pentru a-L sluji pe Dumnezeu si a-I arata dragostea lor. Puterea Lui extraordinara ii schimba din copii obisnuiti in COPII CREDINCIOSI neobisnuiti. Am creat aceasta Biblie pentru a oferi instrumente care sa-i ajute pe copii sa fie umpluti, in inimile lor, cu focul puterii extrarodinare a lui Dumnezeu. Fie ca orice copil care citeste aceasta Biblie sa devina un COPIL CREDINCIOS.

Pe langa textul complet al Vechiului si Noului Testament, aceasta Biblie include multe texte suplimentare care te ajuta sa intelegi Cuvantul lui Dumnezeu.  

·    Peste 1200 de note de studiu
·    66 de introduceri la cartile Bibliei
·    12 articole de invataturi biblice
·    Tabel cu unitati de masura
·    Planul de mantuire
·    Versete care te vor ajuta la nevoie
·    Peste 100 de ilustratii originale
·    Glosar de termeni
·    Concordanta NTR
·    8 pagini cu harti
·    Index tematic

Numar pagini:
1700
Format:
14 x 22.5 cm
Tip coperta:
Imitatie piele
Margini:
Argintii
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
978-0-7361-0563-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Biblia De Studiu Pentru Copii - Coperta Flexibila

130,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: