Binecuvantati-Va Copiii

Jack W. Hayford

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: B630
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: B630

TRANSMITE-LE COPIILOR ARE TI-AU FOST DARUITI BINECUVANTAREA LUI DUMNEZEU

Semintele pe care le plantezi in viata copiilor tai se vor transforma in niste roade bune si sanatoase, sau intr-o neghina care va sufoca potentialul si promisiunile divine. Asemenea multor parinti, bunici si mentori, nu stim intotdeauna cum sa rostim cuvinte aducatoare de viata in dreptul copiilor nostri. In Binecuvantati-va copiii, Jack Hayford ne impartaseste cunostintele sale biblice si experienta sa personala, pentru a ne arata cum sa binecuvantam copiii din viata noastra prin cuvinte de incurajare, zidire, protectie si determinare. El ne dezvaluie inima blanda a lui Isus pentru copii si ne ofera un model biblic pentru transmiterea binecuvantarii din generatie in generatie. Cartea mai contine si o sectiune aplicativa, precum si rugaciuni de binecuvantare izvorate din inima pastorului Hayford, in concluzia fiecarui capitol.

Chemarea de a ne binecuvanta copiii este o insarcinare divina si, prin harul lui Dumnezeu si cu ajutorul Duhului Sfant, putem oferi copiilor nostri o mosternire care nu se vestejeste niciodata.
Gary Smalley

Binecuvantati-va copiii este mai mult decat o carte destinata parintilor; este o resursa care vine in intampinarea tuturor celor carora le pasa de generatia urmatoare.
Lisa Whelchel

Jack W. Hayford este fondatorul The King University din Los Angeles si directorul JWH School of Pastoral Nurture (1996-prezent). El este binecunoscut datorita bisericii pe care a fondat-o, The Church on The Way, al carei pastor principal a fost intre anii 1969-1999.
El a slujit ca presedinte al bisericilor Forsquare, intre 2004-2009. Hayford este autorul a 52 de carti si a compus mai mult de 400 de piese muzicale. Pastorul Hayford si sotia sa Ana au 4 copii, 11 nepoti si 10 stranepoti.

Numar pagini:
151
Format:
14.8 x 20.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
Succeed Publishing
ISBN:
978-606-8218-28-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Binecuvantati-Va Copiii

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: