null
23,00lei
Distribuie

Biserica adevarata. Exista? Pot sa o gasesc?

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

23,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
210
Format:
13.4 x 20.3 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-8282-47-3

Descriere

UNDE POT GASI O BISERICA PE CARE VREAU SA O FRECVENTEZ?

Cu o surprinzatoare smerenie si franchete, dr. Larry Crabb isi prezinta preocuparea tot mai staruitoare pentru aceasta problema, care ii framanta pe membrii bisericilor din ziua de azi, si viziunea despre biserica ce a rezultat pe urma acestui efort de investigare. O adunare devine biserica atunci cand oamenii se intalnesc pentru un singur scop suprem, nu ca sa se bucure de viata, nu ca sa ii ajute pe altii sa se bucure de viata, nu ca sa ii convinga pe altii sa gaseasca viata in Isus, ci sa semene tot mai mult cu Isus in motivatiile, gandurile si poftele lor - toate pentru placerea Tatalui.


Onesta, practica si revigoranta, cartea Biserica adevarata reprezinta o minunata dovada ca Duhul Sfant lucreaza, conducand un scriitor catre o intelegere profunda care poate avea impact asupra unei intregi generatii.

 

Dr. Larry Crabb (n. 1944) este un renumit psiholog, conferentiar, invatator crestin si directorul fondator al organizatiei NewWay Ministries. Dintre cele peste 40 de carti publicate, au fost traduse mai multe titluri si in limba romana: Schimbarea launtrica, Intelegand oamenii, Conectarea interpersoanala, Gasindu-L pe Dumnezeu, Femei si barbati, Presiunea a disparut, Vise naruite.

Alți Clienți au mai vizualizat şi