Conectarea Interpersonala

Larry Crabb

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C1654
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C1654
AM FACUT O GRESEALA ENORMA! In cea mai mare parte a secolului al XX-lea am definit in mod gresit ranile sufletesti ca tulburari psihologice si am delegat tratamentul lor specialistilor. Nu psihicul tulburat constituie adevarata problema, ci sufletele deconectate relational. Avem nevoie de comunitati vindecatoare in care sa ne conectam profund unii cu altii.
Larry Crabb

In cea mai semnificativa carte de la succesul colosal de care s-a bucurat „Schimbare launtrica”, dr. Larry Crabb isi extinde lucrarea de-o viata din domeniul psihoterapiei pentru a adopta o abordare inovatoare, dar biblica, pentru vindecarea ranilor adanci ale sufletului – o abordare care se centreaza pe formarea unor comunitati vindecatoare intime in vietile si bisericile noastre.
Dr. Crabb anticipeaza ziua cand comunitatile oamenilor lui Dumnezeu – crestini obisnuiti ale caror vieti se conecteaza autentic – vor infaptui cea mai mare parte din vindecarea pe care o asigura acum specialistii in sanatate mentala.
Dumnezeu a pus in fiecare dintre noi puterea de a vindeca bolile sufletului si aceasta putere este eliberata pentru a-si face lucrarea pe masura ce ne relationam unii la altii in modalitati noi, revolutionare. Folosind un limbaj provocator si practic, dr. Crabb ne arata cum se poate realiza aceasta vindecare.

„Aceasta carte este apogeul lucrarii de o viata a lui Larry Crabb. I-a luat mult curaj sa o scrie, dar Biserica va avea oare curajul de a o urma?”
Philip Yancey

„Conectarea interpersonala” este o lectura obligatorie pentru fiecare lider, fiecare consilier, fiecare crestin.
Steve Brown

O carte de referinta!
J.I. Packer
Numar pagini:
Numar pagini
Format:
14,4 x 20,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Imago Dei
ISBN:
978-973-88237-1-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Conectarea Interpersonala

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: