Biserici Cutezatoare - Dietrich Schindler

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1040
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1040

Sunt putini oameni in viata care au autoritatea, experienta si geniul necesar pentru a asterne in scris continutul unei astfel de carti. Pretuiti cartea aceasta. Daruiti-o altora. Discutati-o cu altii. Ea este un ghid plin de prospetime pentru toti cei care iubesc cresterea bisericiii, dar care intampina dificultati pricinuite de formulele omenesti standardizate privitoare la felul in care se poate realiza procesul acesta. 

Dupa cum cartea aceasta este una rara, si Dietrich Schindler este un om cum rar intalniti. Este un ganditor remarcabil, dar si un practiciam care a plantat multe biserici. Stie cum sa ia un lucru de la zer si sa il puna pe picioare, dar cunoaste totodata si responsabilitatea conducerii unei initiative de plantare de bisericii pentru o denominatie intreaga. Fiind un american de etnie germana, Dietrich Schindler poate naviga intr-o cultura postcrestina, dar poate intelege totodata unicitatea contextului american. El este un mentor care ne ingaduie sa beneficiem de pe unrma succeselor lui, dar care nu se teme sa se faca vulnerabil si sa ne dezvaluie luptele sale. 

Dietrich Schindler şi-a luat masteratul la Seminarul Fuller din Statele Unite. S-a născut şi a crescut în America, într-o familie de imigranţi germani, iar ulterior s-a întors în Germania, unde a plantat şi a păstorit de atunci cinci biserici noi. Din anul 2008, conduce departamentul de plantare de biserici din cadrul Bisericii Evanghelice Libere din Germania şi a fost invitat să vorbească despre plantarea de biserici la conferinţe organizate în Germania, Austria, Elveţia, Franţa, Norvegia, Suedia şi Olanda. Cartea aceasta a fost publicată prima oară în limba germană, în 2010, cu titlul Das Jesus-Modell: Gemenden gründen wie Jesus. Dietrich este căsătorit cu Jan Carla şi au trei copii. Autorul poate fi contactat de cititori la adresa www.dietrichschindler.com.  

 
Numar pagini:
173
Format:
14 x 21 cm
Tip coperta:
brosata
Limba:
romana
Anul aparitiei:
2021
ISBN:
978-606-8993-66-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Biserici Cutezatoare - Dietrich Schindler

20,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: