$17.75
Distribuie

BONHOEFFER - pastor, martir, profet, spion

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$17.75

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
735
Format:
14.7 x 21 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
Scriptum
ISBN:
978-606-8712-14-7

Descriere

Cine s-ar fi putut impotrivi mai ferm celui mai mare rau al secolului XX decat un adevarat barbat al credintei?
In vremea in care Adolf Hitler si nazistii reuseau sa amageasca o natiune, sa brutalizeze un continent in incercarea de a-i extermina pe evreii din Europa, o mana de dizidenti si diversionisti au cooperat pentru a distruge din interior regimul delui de-al Treilea Reich. Unul dintre ei a fost Dietrich Bonhoeffer - pastor si autor.
Eric Metaxas surprinde cele doua fatete ale vietii lui Bonhoeffer: de teolog si spion - un barbat prins intr-o dilema sfasietoare: sa se impotriveasca nazistilor si lui Hitler sau sa taca in continuare - oferindu-ne o imagine clara a uneia dintre cele mai intunecate perioade din istorie si o analiza fascinanta a influentelor familiale, culturale si religioase ce au contribuit la formarea unuia dintre cei mai mari teologi contemporani.
Pe baza unor documente indisponibile anterior, inclusiv scrisori personale, notite detaliate de jurnal si insemnari personale de prima mana, Metaxas dezvaluie povestea de viata incredibila a lui Dietrich Bonhoeffer, un om care nu doar a scris despre costul uceniciei, ci l-a si platit.
"Tacerea in fata raului este un rau in sine." Dietrich Bonhoeffer
Cea mai buna carte a anului - premiu de excelenta oferit in anul 2011 de ECPA. Peste un milion de exemplare vandute in 19 limbi.
Cumpărate frecvent împreună: