Calauzirea Lui Dumnezeu - Elisabeth Elliot

Elisabeth Elliot

1 recenzie 1 recenzie Scrie o recenzie
SKU: 11256
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
40,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 11256

Viata este formata dintr-un sir de optiuni, iar deciziile pe care le iei afecteaza intreg parcursul ei ulterior. Cum poti afla care este decizia corecta? Care este voia lui Dumnezeu pentru tine? Cum poti fi sigur ca auzi intr-adevar vocea Sa?

Calauzirea lui Dumnezeu este o colectie de meditatii si observatii izvorate din experienta unei vieti supuse calauzirii lui Dumnezeu. Elisabeth Elliot  descrie in aceasta carte cum si de ce ii calauzeste Dumnezeu pe copiii Sai, iar ghidul de studiu din finalul cartii te invita sa te apropii de Dumnezeu, pentru a putea inainta cu incredere pe calea ta, fiind convins ca esti in voia Lui.

Numar pagini:
167
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
SCRIPTUM
ISBN:
978-973-1813-17-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Calauzirea Lui Dumnezeu - Elisabeth Elliot

40,00lei

Rating

4.7 (1 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Recenzii

  • Ana
    5 28th Feb 2024

    Ca în toate capodoperele sale, Elisabeth Elliot uimește și de această dată prin harul pe care îl pune în textul scris, duoiasa călăuzire, claritatea și concizia mesajului. Cartea de față reperezintă un prețios și ceresc îndrumar pentru adolescenți, tineri, adulți, vârstnici. Prezența Sfântă străbate dintre rânduri și oferă claritate deschizând sufletul și mintea spre deslușirea călăuzirii lui Dumnezeu prin cuvinte și mijloace simple date fiecăruia dintre noi. ♥️

0 din 1 recenzii

Istoricul meu

Categorii asociate: