Stoc epuizat

Calea Spre Cer In 1000 De Ilustratii

Timotei Pop

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000221
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
28,00lei
Indisponibil
SKU: SS000221

De-a lungul existentei Bisericii Domnului, vestitorii Cuvantului Sfant au cautat si ei sa se faca cat se poate de intelesi publicului. De aceea, si ei au folosit pilda, ilustratia, fie ca au apelat la cele deja folosite de Domnul Isus, fie ca au auzit de altele.
in volumul ce urmeaza am colectat o mie de pilde, istorioare, metafore, sfaturi pretioase, pentru viata crestina, argumente etc, spre a veni in sprijinul tuturor acelora care doresc sa-L cunoasca pe Cel mai iubit si mai minunat din Univers - pe Domnul Isus Hristos, si apoi prin El sa fie mantuiti.
Munca de colectare nu a fost usoara: am citit tot ce mi-a cazut in mana, si am extras pildele, ideile importante gasite; am colaborat cu frati vestitori ai Evangheliei; am facut notite pe marginea predicilor auzite. Colectarea a durat zece ani (1972 - 1982).
in faza finala a colectarii, Dumnezeu mi-a pus pe inima ca transcrierea definitiva a colectiei sa o ordonez pe idei, astfel incat lucrarea sa fie capabila a-L prezenta pe Dumnezeu celor nemantuiti; sa-i fac apoi sa inteleaga subrezimea doctrinelor ateiste (tot prin ilustratii) si sa-i determine sa-L primeasca in inima lor pe Hristos ca Domn. Apoi pe tanarul crestin sa-l duca din treapta in treapta pana la deplina maturitate, pana la asteptarea plina de dragoste a Mirelui iubit.
Prin indexul tematic de la sfarsitul lucrarii, cartea va fi de un real folos pastorilor, evanghelistilor, invatatorilor care lucreaza in via Domnului.
Teofil Pop, din Introducere

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Calea Spre Cer In 1000 De Ilustratii

28,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: