Cancerul Mamar

Emil Radulescu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C199
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
10,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C199
Stirile referitoare la rolul genelor in aparitia cancerului, la efectele substantelor cancerigene din mediul inconjurator si la posibilitatea iradierii, provenind de la accidentele imprevizibile ale uzinelor atomice, atrag atentia intr-o directie gresita, facandu-ne sa uitam problema esentiala in legatura cu cancerul, si anue ca trei sferturi din totalitatea tumorilor maligne sunt urmarea alegerilor noastre de stil de viata.

Chiar daca in aparitia tumorilor maligne exista unele riscuri ce nu tin de noi, cele mai multe depind de obiceiurile noastre. Ceea ce introducem in organismul nostru influenteaza riscul aparitiei tumorilor.

"Posibilitatea de a controla factorii de risc este enorma", scrie dr. Eugenia Coll, directoarea Sectiei de epidemiologie analitica a Societatii Americane de Cancer. "Daca fiecare om si-ar mentine un corp suplu, n-ar fuma, ar consuma multe fructe si vegetale, ar evita expunerile neprotejate la soae si ar fi activ fizic in fiecare zi, atunci am trai intr-o lume cu totul deosebita. Nu inseamna ca bolile canceroase vor disparea in totalitate, dar va avea loc o scadere enorma a imbolnavirilor". (Cancer: What Causes it, What Doesn't -  American Cancer Society, Health Promotions, Atlanta, Georgia 30329,USA, 2003).
Numar pagini:
142
Format:
14 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-326-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cancerul Mamar

10,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: