Cand Vine Duhul Sfant

Samuel L. Brengle

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C1559
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C1559

Cand vine Duhul Sfant - Samuel L. Brengle

Pericolul cel mai mare pentru orice organizatie religioasa este sa se ridice in randurile ei si sa ocupe pozitiile ei de incredere un grup de oameni care sa fi invatat pe dinafara marile doctrine fundamentale din catehism, dar sa nu aiba nicio cunoastere experimentala a adevarului lor intiparita in ei prin ungerea puternica a Duhului Sfant si care sa fie lipsiti de o „ungere din partea Celui Sfant” prin care, spune Ioan, „stiti orice lucru”.

 

Fara aceasta Prezenta, marile daruri, si studiul temeinic si exact nu sunt de niciun folos in mantuirea oamenilor. Vedem adesea oameni cu mari capacitati naturale, extraordinar de educati si echipati cu toate lucrurile, cu exceptia acestui botez de foc, care trudesc si predica an dupa an, fara sa vada vreun suflet mantuit. Au petrecut ani intregi studiind; dar nu au petrecut nicio zi, cu atat mai putin zece zile, postind si rugandu-se si asteptandu-L pe Dumnezeu sa vina cu ungerea Lui si sa ii umple cu intelepciune si cu putere cereasca pentru lucrarea lor. Ei sunt ca o pusca mare, incarcata si ingrijita, dar fara nicio scanteie de foc care sa transforme pulberea si glontele intr-un trasnet de nebiruit.

 

Voi, care aveti viziuni ale slavei si desfatari rapitoare si astfel va socotiti umpluti cu Duhul, va duc aceste viziuni la virtuti si la o slujire umila si iubitoare? Daca nu, luati seama la voi insiva ca nu cumva, fiind inaltati asemenea Capernaumului, pana la Cer, sa nu fiti aruncati in cele din urma jos in iad. Slava Domnului pentru muntii schimbarii la fata unde privim slava Lui!


Dar acolo jos, in vale, sunt copii posedati de demoni; si la ei vrea El sa mergem cu slava muntelui pe fetele noastre, cu o dragoste smerita, cu o credinta tare in inimile noastre si maini curate, gata pentru slujire. El vrea ca noi sa ne daruim pe noi insine lor; si daca Il iubim pe El, daca Il urmam, daca suntem intr-adevar umpluti cu Duhul Sfant, o vom face.

 

Samuel Logan Brengle (1860-1936) a fost un metodist american nascut in Indiana care s-a alaturat Armatei Salvarii in 1897. A fost folosit de Dumnezeu cu putere in mantuirea si sfintirea multor oameni – chiar mai mult prin cartile lui scrise in perioada de recuperare dupa ce a fost ranit grav in timp ce predica pe strada.

Numar pagini:
184
Format:
14.5 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-606-8000-57-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cand Vine Duhul Sfant

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: