Carmuiti Ca Si Isus

Ken Blanchard, Phil Hodges

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C1311
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
45,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C1311

Printr-un studiu detaliat asupra vietii lui Isus ai ocazia sa descoperi cele mai testate principii ale tuturor timpurilor pentru rolul tau de conducator in viata.
Dupa ce ani de-a randul Ken Blanchard si Phil Hodges au privit rolul de conducere din perspectiva lumii, Ken si Phil si-au adancit privirile in Scriptura, din care au dobandit mult mai multa intelepciune decat si-ar fi putut imagina. Urmand traiectoria „cararilor vechi” (Ieremia 6:16) si invatand cum sa conduci ca si Isus, vei face o schimbare in viata ta si in vietile celor asupra carora exerciti influenta.

Sa luam LECTII de la MODELUL SUPREM de carmuire al tuturor timpurilor

Inca din momentul in care au scris cartea “Leadership by the book” (Carmuire dupa Biblie), am inceput sa vad in Ken Blanchard si in Phil Hodges dorinta lor de a intelege cat mai in profunzime ceea ce Biblia descopera despre modul in care Isus ar vrea ca noi sa ii conducem prin slujire pe cei din jur. Cea mai buna metoda pe care Domnul Isus le-a descoperit-o poate fi gasita chiar in aceasta carte. Daca vrei sa fii un lider slujitor asa cum Isus i-a insarcinat pe apostolii Sai, trebuie sa citesti Carmuiti ca si Isus. Aceasta carte va schimba atat viata ta, cat si viata celor cu care vei intra in contact si pe care ii vei influenta.
Bill Hybels


Iti va fi greu sa gasesti oameni mai capabili decat Ken Blanchard care sa scrie despre acest subiect. Numele lui preferat este Isus, iar verbul lui preferat este a carmui. Ingaduie-i sa faca si pentru tine ceea ce a facut pentru mine si pentru milioane de oameni – sa te ajute sa carmuiesti ca si Isus.
Max Lucado


Ken Blanchard, bine-cunoscut autor, conferentiar si consultant in afaceri, a studiat pe tema conducerii mai bine de treizeci de ani, iar astazi este convins ca Isus din Nazaret reprezinta modelul suprem de conducere al tuturor timpurilor.

Phil Hodges, cu o experienta de peste treizeci de ani in roluri de conducere din America, a cunoscut atat efectele unei conduceri bune, cat si pe cele ale unei conduceri ineficiente. Acum stie ca o carmuire dupa modelul lui Isus este singurul raspuns la problemele familiilor, bisericilor, companiilor si comunitatilor.

Numar pagini:
233
Format:
16.2 x 23.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
FACLIA
ISBN:
978-973-8448-73-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Carmuiti Ca Si Isus

45,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: