Cartea De Bucate A Centrului Herghelia

Valentina Dan, Nicolae Dan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C1340
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
85,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C1340
Dieta “ZERO colesterol”
Dieta de la Herghelia este o dieta bazata pe alimente de origine vegetala, o dieta de post, dar foarte diversificata. Dieta “Herghelia” in combinatie cu activitatea fizica are urmatorul impact in doar zece zile: reduce nivelul colesterolului seric cu 25-30% si colesterolul LDL cu 30-35%, trigliceridele cu 20-25%, in 75% din cazurile de diabet de tip II glicemia se normalizeaza, greutatea corporala scade in medie cu 1-1,5 kg si, de asemenea, tensiunea arteriala sistolica scade cu 15-20 mmHg
 
VALENTINA DAN MPH este coordonatorul programului de schimbare a stilului de viata de la Centrul Lifestyle Herghelia. A obtinut in 1994 un Master in Sanatate Publica, specializarea Educatie pentru Sanatate si Promovarea Sanatatii, la Universitatea Loma Lind din California, SUA. Pe langa cursurile academice de Nutritie generala si Nutritie in sarcina, alaptare, copilarie, adolescenta si varsta a treia, dansa a trecut printr-un program de training in bucataria Centrului Lifestyle Wildwood din Georgia, SUA, timp de opt luni in 1991-1992. Experienta practica in arta culinara a fost imbogatita prin diverse programe de observator profesional in centre ca: Weimar Institute, Pacific Health Education Center, Lifestyle Center of America, din SUA, si Hope Camp din Canada. Valentina Dan este redactor la revista Viata+Sanatate din 1999 si isi imparte timpul cu daruire intre solicitarile activitatii profesionale si cei doi copii Mihai (12) si Christa (7). Natura, poezia si muzica clasica sunt activitati preferate in timpul liber. Drumetiile montane si schiatul sunt modul cel mai gustat de recreere al familiei Dan.

DR. NICOLAE DAN MPH este directorul Centrului Lifestyle Herghelia si redactor-sef al revistei Viata+Sanatate. In prezent, este la capatul unui program de doctorat si cercetare in domeniul impactului schimbarii stilului de viata in factorii de risc cardiovasculari. Dr. Dan este medic specialist in Sanatate Publica si Management Sanitar si detine un Master in Sanatate Publica, de la Universitatea Loma Linda din California SUA. Datorita cursurilor aprofundate de Nutritie generala si Dietoterapie, dr. Dan eset coautor al unor ghiduri nutritionale pentru populatia generala adoptate de Asociatia Romana de Cardiologie. Incepand din acest an, face parte din corpul profesoral al Facultatii de Sanatate Publica, Universitatea Loma Linda din California, SUA. Dr. Dan este membru fondator al Colegiului American de Medicina Lifestyle, membru al Asociatiei Americane de Dietetica si al Asociatiei Americane de Diabetologie.

Numar pagini:
897
Format:
17 x 24.6 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-757-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cartea De Bucate A Centrului Herghelia

85,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: