$4.73
Distribuie

Casnicia construita corect

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$4.73

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
210
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
brosata
Limba:
Romana
Anul:
2018
Editura:
Metanoia
ISBN:
978-606-916-047-3

Descriere

Casnicia este - sau ar trebui sa fie - locul implinirii si al fericirii. Cum ar trebui sa fie construita o casnicie pentru ca ea sa aduca implinire si sa fie cercul in care sotii, cu sau fara copii, sa-si gaseasca fericirea?

Am citit cu mult placere manuscrisul acestui "ghid". Singurul regret pe care il am este ca o astfel de carte nu s-a tiparit pana acum. Daca cititorii vor invata din ea cum sa traiasca impreuna dupa indrumarile lasate de Dumnezeu in Sfanta Scriptura, vor face pasii cei mai decisivi spre implinire si fericire. Cu aceasta convingere si cu incredere in Dumnezeu si in Cuvantul Lui, lansam acest manual pentru o noua viata de familie.
pastor Florin Ile


Pastorul Marius Govor, nascut pe 15 iunie 1968, a urmat cursurile Institutului Teologic Penticostal Bucuresti, a obtinut licenta si masteratul in cadrul Universitatii Babes-Bolyai, iar in preent este doctorand la aceeasi universitate.
Este casatorit din anul 1990 si Domnul i-a binecuvantat cu patru copii: Rut (1991), Emanuela (1992), Marisia (1996) si Paul (2001).


A slujit ca pastor in cadrul Cultului Penticostal din Romania, in Biserica Penticostala nr. 2 din Zalau, judetul Salaj, si a participat la initierea si la conducerea Seminarului Biblic Penticostal din Zalau. Din luna martie 2012, s-a mutat impreuna cu familia in Spania, unde pastoreste Biserica Penticostala Romana "Maranata" din Alcanar.

Cumpărate frecvent împreună: