Cautand Fata Lui Dumnezeu

Martyn Lloyd Jones

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C79
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C79

Nebunul zice in inima lui: „Nu este Dumnezeu!”
Iata ce ai facut, si Eu am tacut. Ti-ai inchipuit ca Eu sunt ca tine. Dar te voi mustra, si iti voi pune totul sub ochi!

Cat de placute sunt locasurile Tale, Doamne al ostirilor! Sufletul meu suspina si tanjeste de dor dupa curtile Domnului, inima si carnea mea striga catre Dumnezeul cel viu! Pana si pasarea isi gaseste o casa acolo, si randunica un cuib isi pune puii... Ah! Altarele Tale, Doamne al ostirilor, Imparatul meu si Dumnezeul meu! Ferice de cei ce locuiesc in Casa Ta! Caci ei tot mai pot sa Te laude.

Ferice de cei ce-si pun taria in Tine, in a caror inima locuieste increderea. Cand strabat acestia Valea Plangerii, o prefac intr-un loc plin de izvoare, si ploaia timpurie o acopere cu binecuvantari. Ei merg din putere in putere, si se infatiseaza inaintea lui Dumnezeu in Sion.

Da, n-au incetat sa ispiteasca pe Dumnezeu, si sa intarate pe Sfantul lui Israel.
Dumnezeule, Tu esti Dumnezeul meu, pe Tine te caut! Imi inseteaza sufletul dupa Tine, imi tanjeste trupul dupa Tine, intr-un pamant sec, uscat si fara apa. Asa Te privesc eu in locasul cel sfant, ca sa-ti vad puterea si slava. Fiindca bunatatea Ta pretuieste mai mult decat viata, de aceea buzele mele canta laudele Tale.

Am necuramat pe Domnul inaintea ochilor mei: cand este El la dreapta mea, nu ma clatin.
Domnul este lumina si mantuirea mea: de cine sa ma tem? Domnul este sprijinitorul vietii mele: de cine sa-mi fie frica? ...chiar o ostire de ar tabari impotriva mea, inima mea tot nu s-ar teme. Chiar razboi de s-ar ridica impotriva mea, tot plin de incredere as fi...

Numar pagini:
152
Format:
14.7 x 20.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2008
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-973-88682-1-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cautand Fata Lui Dumnezeu

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: