Cel care discerne - James W.Goll

James W. Goll

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1891
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1891

Ce este revelatia profetica de la Dumnezeu? Si care este rolul credinciosului in a o primi si a o activa? James Goll, autorul bestseller-ului The Seer, explica faptul ca, desi unii credinciosi au un dar special ca profeti, fiecare urmas al lui Isus primeste darurile revelatiei si discernamantului. Si fiecare credincios trebuie sa le foloseasca. De fapt, fara discernamantul si sensibilitatea Duhului Sfant nu putem face progrese in folosirea darurilor si chemarilor.

Explicand foarte clar cu ilustratii scripturale si cu povestiri contemporane din viata reala, Goll demonstreaza cum putem primi revelatie prin cele cinci simturi naturale, vaz, auz, pipait, gust, miros, si cum sa ne deschidem simturilor supranaturale prin care Dumnezeu doreste sa ne vorbeasca.

De asemenea, el da la o parte incertitudinile cu privire la cum sa discerni revelatia si sa testezi duhurile, astfel incat fiecare credincios sa-si poata implini scopul de a extinde Imparatia lui Isus pe pamant.

Cel care discerne este o minunata introducere in stilul de viata profetic, dar si o chemare provocatoare pentru cei care deja se misca in revelatia profetica.

Numar pagini:
214
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Alfa Omega Publishing
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
978-606-045-317-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cel care discerne - James W.Goll

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: