Cele 7 Legi Ale Invatarii - Bruce Wilkinson

Bruce Wilkinson

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000230
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
68,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000230
O carte pentru profesori, parinti si angajatori
 

Fie ca predai ca parte a profesiei tale, esti invatator voluntar la scoala duminicala sau la grupele de copii din biserica, esti un parinte dornic sa le dea o educatie cat mai buna copiilor sai ori un patron sau sef interesat sa isi instruiasca mai bine angajatii, aceasta carte, prin principiile si tehnicile prezentate, va revolutiona felul in care ii inveti pe altii si te va ajuta sa poti preda astfel incat viata studentilor tai sa se schimbe.

Cartea este organizata in 7 sectiuni, dupa cele 7 legi: Legea Invatarii, Legea Asteptarii, Legea Aplicarii, Legea Memorarii, Legea Nevoii, Legea Echiparii si Legea Trezirii spirituale.
 
Fiecarei legi ii sunt dedicate doua capitole, unul concentrandu-se preponderent asupra intelegerii legii respective, in timp ce al doilea prezinta metoda concreta de aplicare imediata a legii, intr-o larga varietate de situatii, intr-un mod foarte practic, cu numeroase ilustratii. Cartea contine numeroase diagrame si schite care sintetizeaza materialul si il fac usor de asimilat. S-a bucurat de o primire calduroasa pe piata, in numeroase tari, conceptele prezentate fiind universal valabile, indiferent de cultura si contextul in care se produce actul predarii/invatarii.

  • Daca vrei sa inveti cum sa predai rapid, transmitand o cantitate dubla de informatii in doar jumatate din timpul necesar, atunci ai nevoie de Legea Memorarii. Citeste capitolul 7 si schimba in viteza a patra descoperind cele patru niveluri ale predarii profesioniste pe care i le-a revelat Dumnezeu lui Moise.
  • Daca vrei sa inveti cum sa le isnpiri pasiune studentilor, incat sa ajunga ceea ce trebuie sa fie, atunci ai nevoie de Legea Asteptarii. Citeste capitolul 3 si  urmareste cum vor inflori studentii tai mai mult ca oricand.
  • Daca vrei sa inveti cum sa predai in vederea schimbarii vietii, ca studentii tai sa fie oameni diferiti si sa traiasca o schimbare pozitiva de durata, atunci ai nevoie de Legea Aplicatiei. Citeste capitolul 5 si mareste modul in care, la foarte scurt timp, se va produce o schimbare reala in viata studentilor tai.
  • Daca vrei sa inveti sa-ti motivezi studentii pentru a indragi cursul tau si a invata ce le predai, atunci trebuie sa citesti Legea Nevoii. Citeste capitolul 9 si descopera cei cinci pasi folositi de Hristos pentru a-Si motiva ucenicii. Ei vor da rezultate de fiecare data.
  • Daca doresti sa reaprinzi in tine insuti flacara predarii, incat sa-ti placa sa predai ca si la inceput, atunci ai nevoie de Legea Invatarii. Citeste capitolul 1 ca sa descoperi sensul cu totul surprinzator pe care il confera Biblia cuvintelor predare si invatare.
  • Daca vrei sa inveti cum sa le formezi deprinderi studentilor, de la oratorie pana la tenis sau evanghelizare, incat sa reuseasca si cel mai slab dintre ei, atunci ai nevoie de Legea Echiparii. Citeste capitolul 11 si invata cei cinci pasi pe care ii foloseste orice instructor bun, inclusiv Isus Hristos Insusi, cand i-a instruit pe cei dosprezece apostoli.
  • Daca vrei sa-i conduci pe studenti spre umblarea cu Dumnezeu si implinire spirituala, atunci ai nevoie de Legea Trezirii spirituale. Citeste capitolul 13 si invata procesul folosit de un invatator in cazul regelui David pentru a-l conduce inapoi la Dumnezeu. Foloseste-l cand vrei sa-l ajuti pe un student dificil.

Cele 7 legi ale invatarii se va dovedi o resursa valoroasa pentru oricine este implicat in vreo forma de invatare a altora. Indiferent ca ai 30 de ani de experienta de predare sau esti abia in primul an, vei beneficia de ideile si tehnicile prezentate.
Numar pagini:
371
Format:
15 x 23,5 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2020, ed. 2
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-732-174-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cele 7 Legi Ale Invatarii - Bruce Wilkinson

68,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: