Chemarea Stapanului

Atena d'Souza

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10216
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
10,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10216
Cele patru  marturii relatate in paginile acestei carti consemneaza calatoria spirituala a doua familii nascute si crescute in credinta musulmana; protagonistii istorisirilor au fost niste musulmani obisnuiti, credinciosi, care duceau o viata simpla, lipsita de complicatii, pana cand au fost abordati de Omul pe care-L considerau a fi doar unul dintre profeti. In materialul de fata, ei isi impartasesc experientele extraordinare cu o sinceritate cuceritoare, avand ca singura dorinta aceea ca toata slava si cinstea sa fie aduse lui Dumnezeu.
Pe masura ce veti citi cartea aceasta, veti fi uimiti si coplesiti de harul si de bunatatea lui Dumnezeu, care i-a chemat si i-a atras de la Sine, mai intai pentru a-i ierta de pacate si a le darui siguranta vietii vesnice, iar apoi pentru a-i trimite in lume sa raspandeasca mesajul Lui glorios, datator de speranta, de iubire si de mantuire.

ATENA D’SOUZA este o sotie casnica, fauritoare “cu norma intreaga” a caminului ei, un ajutor potrivit pentru sotul ei in lucrarea de crestere a celor patru copii ai lor in frica de Domnul. Singura ei pasiune este aceea de a inalta maretia lui Dumnezeu, fie prin inchinare, fie prin cuvinte. Prin intermediul cartii de fata o face in ambele moduri, intrucat aceasta reprezinta actul ei spiritual de inchianre, sub forma cuvantului tiparit.

Numar pagini:
112
Format:
14.5 x 20.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
Succeed Publishing
ISBN:
978-973-88880-6-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Chemarea Stapanului

10,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: