null
20,00lei
Distribuie

Cine esti TU ca sa JUDECI?

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

20,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
236
Format:
14.3 x 20.3 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Carmel Print
ISBN:
978-973-7738-49-3

Descriere

Misiunea noastra este sa rationam cu intelepciune intr-o lume lipsita de ratiune

Noi ca reprezentanti ai lui Cristos, am imbratisat conceptia vehementa a zilelor noastre conform careia noi, ca indivizi, nu trebuie sa punem la indoiala crezurile personale ale altora, fie din biserica, fie din afara acesteia. Multi sunt cei care cred ca nu avem nici un drept sa judecam stilul de viata sau crezul altora. Ne-am pierdut abilitatea de a judeca lumea, pentru ca am pierdut, intai de toate, abilitatea de a ne judeca pe noi insine.

"Cine esti tu sa judeci?" este o carte despre discernamant: abilitatea de a distinge minciuna de adevar; chiar mai mult, minciuna de adevarul pe jumatate. Responsabilitatea noastra ca membri ai bisericii este sa distingem crestinismul biblic de spiritualitatea contrafacuta si de valorile lumii acesteia.

Erwin Lutzer ne invita intr-o calatorie in care sa invatam cum putem distinge corect adevarul, adevarul pe jumatate si minciuna.

Dumnezeu ne cheama la cunoastere - dar totodata dincolo de cunoastere, la intelepciune. Aceasta carte este o comoara de intelepciune biblica. Il va echipa pe cititor cu discernamantul atat de vital pentru zilele noastre.
Dr. R.C. Sproul - Director si Presedinte al Ligonier Ministries

Daca esti cu adevarat in cautarea discernamantului biblic in multe dintre dilemele spirituale cu care te confrunti in fiecare zi, aceasta carte este pentru tine. Cu greu am fi putut gasi un alt om al lui Dumnezeu care sa ne calauzeasca prin marile tulburi in care traim. Ma bucur nespus ca aceasta carte a aparut si in limba romana.
Cristian Barbosu, pastor Biserica Metanoia Arad

Cumpărate frecvent împreună:

Cine esti TU ca sa JUDECI? - Erwin Lutzer
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi