Cine Esti Tu Ca Sa Judeci

Erwin W. Lutzer

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C1458
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C1458
Misiunea noastra este sa rationam cu intelepciune intr-o lume lipsita de ratiune

Noi ca reprezentanti ai lui Cristos, am imbratisat conceptia vehementa a zilelor noastre conform careia noi, ca indivizi, nu trebuie sa punem la indoiala crezurile personale ale altora, fie din biserica, fie din afara acesteia. Multi sunt cei care cred ca nu avem nici un drept sa judecam stilul de viata sau crezul altora. Ne-am pierdut abilitatea de a judeca lumea, pentru ca am pierdut, intai de toate, abilitatea de a ne judeca pe noi insine.

"Cine esti tu sa judeci?" este o carte despre discernamant: abilitatea de a distinge minciuna de adevar; chiar mai mult, minciuna de adevarul pe jumatate. Responsabilitatea noastra ca membri ai bisericii este sa distingem crestinismul biblic de spiritualitatea contrafacuta si de valorile lumii acesteia.

Erwin Lutzer ne invita intr-o calatorie in care sa invatam cum putem distinge corect adevarul, adevarul pe jumatate si minciuna.

Dumnezeu ne cheama la cunoastere - dar totodata dincolo de cunoastere, la intelepciune. Aceasta carte este o comoara de intelepciune biblica. Il va echipa pe cititor cu discernamantul atat de vital pentru zilele noastre.
Dr. R.C. Sproul - Director si Presedinte al Ligonier Ministries

Daca esti cu adevarat in cautarea discernamantului biblic in multe dintre dilemele spirituale cu care te confrunti in fiecare zi, aceasta carte este pentru tine. Cu greu am fi putut gasi un alt om al lui Dumnezeu care sa ne calauzeasca prin marile tulburi in care traim. Ma bucur nespus ca aceasta carte a aparut si in limba romana.
Cristian Barbosu, pastor Biserica Metanoia Arad
Numar pagini:
236
Format:
14.3 x 20.3 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Carmel Print
ISBN:
978-973-7738-49-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cine Esti Tu Ca Sa Judeci

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: