Conducerea Spirituala

Oswald Sanders

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 12619
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 12619
Tanar pastor fiind, cartea lui J. Oswald Sanders, Conducerea spirituala, a fost cea dintai carte pe care am citit-o si care mi-a orientat atentia asupra subiectului conducerii. Ea m-a lansat de mai bine de treizeci de ani in aventura invatarii pastorilor si laicilor despre principiile conducerii. Nici o carte nu se compara cu aceasta in ce priveste maniera in care mi-a influentat viata.
JOHN C. MAXWELL, autor, vorbitor si fondator al INJOY Group

Conducerea spirituala ar trebui sa fie tovarasul permanent al fiecarui pastor aflat in slujba Mantuitorului. Cel mai util aspect al cartii este accentul ei care nu subliniaza metodele, ci caracterul, pasiunea si evlavia. O recitesc adeseori pentru a capta din nou perspectiva fundamentala asupra rolului meu si am facut-o cadou intregii echipe de conducere din biserica.
JOHN MACARTHUR, pastor-invatator, Grace Community Church

CINE ASPIRA LA CONDUCERE ARE O AMBITIE ONORABILA
1 Timotei 3/1

Nevoiia bisericii de astazi de a avea conducatori inzestrati si vigurosi este imperioasa. Timpurile pe care le traim fac necesara slujirea activa a unor barbati si femei calauziti de Dumnezeu si dedicati lui Isus Cristos. Tiparita in mai mult de 750.000 de exemplare, Conducerea spirituala se remarca drept o carte clasica eficienta pentru dezvoltarea unor asemenea conducatori. In aceste pagini, J. Oswald Sanders prezinta principiile cheie ale conducerii atat in domeniul temporal, cat si in cel spiritual, ilustrandu-si ideile atat pe baza Scripturii, cat si pe baza biografiilor unor oameni remarcabili ai lui Dumnezeu (Moise, Neemia, Pavel, David Livingstone, Charles Spurgeon si altii). El sustine ca pana si calitatile naturale de conducere sunt inzestrari divine si nu pot ajunge la gradul maxim de eficacitate decat atunci cand sunt folosite pentru gloria lui Dumnezeu. Temele abordate includ:
- pretul conducerii
- responsabilitatile conducerii
- testele conducerii
- calitatile si criteriile de evaluare ale conducerii
- arta multiplicarii conducatorilor
- conditia suprema a conducerii

Aceasta editie include pentru prima data o sectiune “Pentru reflectie” si un ghid de studiu pentru facilitarea cresterii, conceput special pentru a spori utilitatea cartii Conducerea Spirituala ca instrument pentru pregatirea generatiilor viitoare.

J. OSWALD SANDERS a fost director consultant al Overseas Missionary Fellowship si a desfasurat o lucrare de predicare internationala. El a fost onorat cu Ordinul Imperiului Britanic pentru slujire crestina si scriere teologica. Printre multele sale carti se numara The Incomparable Christ [Inegalabilul Cristos], Spiritual Discipleship [Ucenicizare spirituala] si Spiritual Maturity [Maturitatea spirituala].

Numar pagini:
223
Format:
14.7 x 20.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
SBRO
ISBN:
978-973-8983-38-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Conducerea Spirituala

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: