Credinta neclintita - Raluca Popescu

Raluca Popescu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2615
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2615

Indiferent dacă ești marginalizată sau respinsă social, poți lupta pentru a fi recunoscută și respectată și poți îndeplini lucruri mari datorită credinței și curajului tău.

O comunitate creștină pentru persoanele cu dizabilități trebuie să se asigure că toți membrii se simt incluși și acceptați.

Îndreaptă-ți coroana, ești fiică de Rege, și începe să lucrezi pentru El.

***

Raluca Popescu, o domnișoară care a reușit în viață, în ciuda dizabilității cu care se confruntă. Desigur, nu singură, ci cu ajutorul lui Dumnezeu, al părinților ei și al altor oameni minunați din viața ei. Raluca trăiește în Timișoara și s-a implicat de mică în activități și proiecte sociale. În perioada 2013-2017 a fost consilier local al municipiului Timișoara. Actualmente lucrează ca manager de resurse umane la o companie locală cu activități, evident, în sfera socială și continuă să se dedice cu toată energia pentru a ajuta și a inspira persoanele cu dizabilități.

Credința neclintită este un devoțional de suflet în care Raluca Popescu, persoană cu dizabilități, încurajează alte persoane cu dizabilități să își găsească puterea pentru a depăși obstacolele vieții. Cum se poate face asta? Prin descoperirea puterii rugăciunii, a mângâierii pe care o dau Scripturile, a comunității în care slujești și ești slujit și prin asumarea conștientă a identității pe care ți-o dă Dumnezeu. Astfel, poți trăi o viață cu sens, cu scop și semnificație. Raluca a adunat în această carte trăirile ei spre a oferi un balsam pentru sufletul celor care vor citi.

Numar pagini:
48
Format:
14,8 x 16 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Lira
ISBN:
978-606-9085-97-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Credinta neclintita - Raluca Popescu

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: