Crestinul Ateu - Craig Groeschel

Craig Groeschel

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10344
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
32,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10344
Craig ne invita sa reflectam in mod profund, onest si cu toata seriozitatea asupra faptului ca viata noastra s-ar putea sa contrazica mesajul pe care vrem sa-l transmitem.
Francis Chan

In Crestinul ateu, Craig propune o abordare a carei sinceritate absoluta ne determina pe toti sa privim in fata discrepanta dintre viata pe care o ducem si principiile pe care pretindem ca le imbratisam.
Andy Stanley

In mod competent si totodata accesibil, Craig vorbeste despre lucruri la care cu totii ne gandim si care oglindesc suisurile si coborasurile pe care le parcurgem zi de zi in umblarea noastra cu Dumnezeu.
Brian Houston

In biserica, exista astazi foarte multi crestini atei. Prin intermediul acestei carti, Craig Groeschel pune in discutie autenticitatea credintei in viata celor ce se autoproclama credinciosi. Crestinul ateu te va ajuta sa treci de la cunoastere intelectuala la cunoasterea care izvoraste din inima. O lectura obligatorie pentru fiecare cresti.
Jentezen Franklin

Profunzimea de care da dovada Craig se impleteste cu sinceritatea lui, facand din aceasta carte un cadou nepretuit pentru „ateii” de toate felurile!
Bill Hybels

Oamenii care merg la biserica vorbesc mereu despre crestini si necrestini, dar nimeni nu aminteste vreodata despre cei aflati la mijloc, intre aceste doua categorii. Tocmai acestora li se adreseaza Craig Groeshell in cartea sa.
Dave Ramsey

Crestinul ateu te face sa-ti pui intrebari, te tulbura, declanseaza in tine o criza. In urma lecturii ei, iti vei redefini telurile si prioritatile vietii de crestin. Fiecare crestin din zilele noastre ar trebui sa citeasca aceasta carte.
Brad Lomenick

Numar pagini:
205
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
KERIGMA
ISBN:
978-973-8960-38-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Crestinul Ateu - Craig Groeschel

32,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: