20,00lei
Distribuie

Crucea si pumnalul - Film artistic

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

20,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Descriere

 

Desi evenimentele petrecute pe strazile dominante de acea banda de droguri, ilustrate initial in acest film de prima clasa, au avut loc acum mai bine de 30 de ani, solutia ce schimba vieti pe care David Wilkerson a dus-o oamenilor disperati, a fost doar inceputul. Lucrurile au continuat!

Schimbarea in viata cunoscutului lider de banda Nicky Cruz, asa cum a fost aratat in film, s-a dovedit a fi minunat de reala si indelungata. Nicky continua si astazi sa atinga tinerii din intreaga lume cu acelasi mesaj al Evangheliei lui Isus Hristos, mesaj ce schimba vieti si care l-a eliberat si pe el de violenta si deznadejde.
Cum a ramas cu acel predicator slabanog, David Wilkerson, care s-a dus pe strazile rau famate din New York pentru a spune tinerilor deznadajduiti si drogati ca exista o cale mai buna? El inca face acest lucru, avand o lucrare in Times Square care inca schimba vieti si ofera o speranta autentica nenumaratelor suflete care au renuntat la viata.

Tradus in 25 de limbi, Crucea si pumnalul cu Pat Boone si Eric Estrada, este unul dintre acele filme rare care si-au aratat puterea unica de a exprima sperantele si temerile cele mai adanci ale tinerilor din intreaga lume.

Titlu: Crucea si pumnalul 
Genul filmului: film artistic
Titlu original: The Cross and the Switchblade
Durata: 105:00:00
Producator: Gateway Films

 

Alți Clienți au mai vizualizat şi