Cu Dragoste, Scrisorile Personale Si Povestea De Dragoste Dintre Jim Si Elisabeth Elliot - Valerie Elliot Shepard

Valerie Elliot Shepard

1 recenzie 1 recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000863
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
57,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000863

Cu dragoste - Valerie Elliot Shepard

Multi au auzit de Jim Elliot, misionarul martir care in anul 1956 a fost ucis, alaturi de alti patru misionari, de catre un trib de oameni cruzi si inapoiati, dar care aveau nevoie de Evanghelia lui Cristos. Multi au auzit, de asemenea, de Elisabeth Elliot, sotia lui, a carei marturie de viata continua sa rezoneze chiar si dupa moartea ei, in 2015, si sa influenteze prin numeroasele carti pe care le-a scris.

Insa probabil ca cei mai multi nu au auzit povestea remarcabila a acestor doua personalitati temerare (devotate trup si suflet chemarii lui Dumnezeu pentru viata lor, indiferent de pretul pe care ar fi trebuit sa-l plateasca) si cum au ajuns ele sa-si impleteasca destinele si sasi uneasca inimile.

Pentru prima data, singura lor fiica, Valerie Elliot Shepard, deschide scrisori si jurnale personale ce nu au fost publicate pana acum si care surprind intrun mod atat de personal atractia, framantarile si devotamentul povestii de dragoste aproape ireale dintre cei doi.

Numar pagini:
432
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2021
Editura:
SCRIPTUM
ISBN:
978-606-031-078-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cu Dragoste, Scrisorile Personale Si Povestea De Dragoste Dintre Jim Si Elisabeth Elliot - Valerie Elliot Shepard

57,00lei

Rating

4.7 (1 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Recenzii

  • Ana
    5 28th Feb 2024

    Dacă un singur cuvând ar descrie cartea, acesta ar fi SPLENDOARE. Splendoare în mărinimia a două suflete la fel de umane ca oricare altele, însă dirijate pe căi provocatoare, înfruntă cu rațiune și dependență de harul divin tot ce le iese înainte, își supun inimile și voințele proprii Creatorului și caută cu determinare neobișnuită calea și timpul Său pentru ei și destinele lor. Iubirea lor e desprinsă realmente din Dumnezeu, rezistă eroic timpului și distanței, mai mult, se intensifică și devine mai profundă cu cât înfruntă mai multe vitergii. Dragostea care îi leagă dobândește în adevăr rădăcini profunde, rezistență ridicată, profunzime și gingășie, e pură și divină. Povestea de dragoste relatată din prisma scrisorilor și notițelor din jurnalele personale lasă un impact profund asupra cititorului, prin unicitatea solemnă ale lui Jim și Elisabeth de a-i supune Suveranului Creator totul:tot ce aveau, tot ce doreau, tot ce visau ori plănuiau. Iar Creatorul sufletelor lor i-a umplut de har. ✨️

0 din 1 recenzii

Istoricul meu

Categorii asociate: