Cu Dumnezeu în lagărele morții - Darlene Deibler Rose

Darlene Deibler Rose

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS3134
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
42,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS3134

Povestea adevarată a triumfului credinței unei femei

Proaspăt căsătorită, tânăra Darlene Deibler și-a urmat soțul misionar în junglele din Noua Guinee, unde cei doi au lucrat din greu ca să împărtășească mesajul Evangheliei cu triburile care nici măcar nu mai văzuseră o femeie albă înainte.

După izbucnirea celui de-Al Doilea Război Mondial, Darlene și soțul ei, Russell, au fost duși în lagăre diferite și supuși la nenumărate orori și umiliri. După ce timp de patru ani a fost ținută prizonieră în lagărul japonez, Darlene a fost forțată să semneze o mărturie falsă, fiind astfel condamnată la moarte, însă a reușit să scape în mod miraculos de sabia călăului. Despărțită pentru totdeauna de soțul ei și în ciuda încercărilor prin care a trecut, credința tinerei a rămas neclintită.

Dacă cineva pune la îndoială intervenția de netăgăduit a lui Dumnezeu în viețile noastre, tot ce are de făcut este să citească mărturia lui Darlene Rose. Va descoperi dovezi ale unei credințe profunde și o confirmare a credincioșiei lui Dumnezeu – El face ca toate lucrurile să lucreze împreună pentru un scop bun.
Dr. Charles Stanley, pastor senior, Biserica First Baptist Atlanta

Viața mea s-a schimbat după ce am aflat mărturia lui Darlene Rose. M-a provocat să‑mi revizuiesc credința într-un fel în care nimic altceva nu a făcut-o … Cunoscând-o personal pe Darlene, știu că această carte reflectă credința ei de neclintit. Recomand această carte cu multă căldură.
Ruth Bell Graham, fiica lui Billy Graham


Darlene Deibler Rose (10 mai 1917 – 24 februarie 2004) a fost prima femeie americană care a pășit în Valea Baliem din Noua Guinee. După terminarea războiului, Darlene s-a recăsătorit cu misionarul Gerald W. Rose, cu care a avut doi fii, și împreună au continuat să lucreze ca misionari în sălbăticia australiană.

Numar pagini:
280
Format:
14,5 x 20,5 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606 732-250-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cu Dumnezeu în lagărele morții - Darlene Deibler Rose

42,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: