Cugetari Asupra Evangheliei Dupa Marcu

J.C. Ryle

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10604
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
60,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10604

Daca modul cel mai bun de a intelege credinta crestina este sa citesti Evangheliile, atunci urmatoarele carti in ordinea importantei trebuie sa fie acelea care ajuta la intelegerea acelor Evanghelii.

Observand aceasta nevoie de propria parohie, John C, Ryle a scris volumele Cugetari asupra Evangheliilor care de mai bine de un veac fac oculul pamantului cu o popularitate si utilitate nestirbite.

Cuvintele "clare si lamurite" ale lui Ryle reprezinta un imbold deosebit pentru citirea Bibliei insesi. desi telul sau principal este sa-l ajute pe cititor sa-L cunoasca pe Cristos, el are in vedere si un alt scop. Ryle scrie in asa fel incat comentariul sau la cartea Matei sa poata fi citit cu voce tare in fata unui grup. Spre deosebire de multi autori, el este la fel de bun si cand este citit si cand este ascultat. Exista multe alte comentarii mai detaliate asupra Evangheliilor, dar niciunele nu starnesc atat de mult dorinta de a lectura - indiferent daca aceasta are loc in familie, in grupuri din case sau "pe undele radio" - precum cele ale lui John C. Ryle.

Numar pagini:
311
Format:
15 x 22.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Faclia
ISBN:
978-606-8247-47-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cugetari Asupra Evangheliei Dupa Marcu

60,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: