Cum să-L auzi pe Dumnezeu - Terry Moore

Terry Moore

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2705
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2705

Există câteva modalități de a-ți îmbunătăți și spori abilitatea de a auzi cuvintele lui Dumnezeu dătătoare de viață pe care ți le spune Dumnezeu. În cartea sa, Terry Moore va vorbi despre cinci principii-cheie prin care să-ți ascuți și să-ți îmbogățești practica de a-L auzi pe Dumnezeu. Va dezvălui, de asemenea, numeroasele căi prin care Dumnezeu comunică în ziua de azi cu poporul Său. Vei examina și vei explora prin intermediul cărții de față cum să îți dai seama când vorbește Dumnezeu și ce anume dorește El să transmită.

Cartea „Cum să-L auzi pe Dumnezeu” te va purta într-o călătorie fascinantă în urma căreia vei crește în părtășie cu El și vei umbla în căile Lui pe măsură ce vei răspunde glasului Său.

Terry Moore este pastorul fondator și unul dintre prezbiterii Bisericii Sojourn. El a lăsat în urmă lumea afacerilor pentru a începe biserica în anul 1987, după ce grupul mic care se întâlnea în casa lui a devenit prea mare. Cea mai mare dorință a sa este să-i vadă pe oameni eliberați astfel încât să poată experimenta toate lucrurile pentru care Isus a plătit la Cruce. Terry și Susan sunt căsătoriți din 1973 și au împreună doi copii căsătoriți și cinci nepoți.

Numar pagini:
118
Format:
14,5 x 20,5 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Alfa Omega Publishing
ISBN:
978-606-045-363-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cum să-L auzi pe Dumnezeu - Terry Moore

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: