Cunoaste Adevarul

Bruce Milne

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C704
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
49,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C704
„Veti cunoaste adevarul”, a spus Isus, „si adevarul va va face slobozi.”
 
Crestinii au dobandit deja o anumita cunoastere a lui Dumnezeu si a adevarului Sau.  Pe masura ce ne prezinta marile teme ale Cuvantului lui Dumnezeu si ne explica modul in care acestea se armonizeaza impreuna, acest manual ne va ajuta sa crestem in cunoasterea Sa aducatoare de mantuire.

Fiecare capitol analizeaza o anumita fateta a adevarului biblic si incurajeaza la studiu suplimentar prin referiri la diferite texte din Scriptura, intrebari formulate pentru a initia discutii si bibliografie pentru lectura suplimentara. Partile principale se incheie cu reflectii practice despre felul in care suntem provocati si determinati de catre invatatura Bibliei sa-L adoram pe Dumnezeul cel viu.

Pe langa bibliografia actualizata pe care ne-o ofera, aceasta noua editie tine seama de progresul recent inregistrat in gandirea seculara si crestina. Prin modul in care este alcatuita, lucrarea Cunoaste Adevarul reprezinta un excelent manual de doctrina.

„E un privilegiu sa recomand acest inteligent, clar si util rezumat al credintei crestine de baza.” J. I. Packer

Dr. Bruce Milne este in prezent pastor al Bisericii Baptiste Numarul Unu din Vancouver, Canada, iar anterior a detinut functia de conferentiar in teologie istorica si biblica la Colegiul Teologic Spurgeon din Londra. A scris mai multe carti si articole pe teme biblice si teologice, intre care se numara cartea ”The Message of John” din seria „The Bible Speaks Today” publicata de IVP.
Numar pagini:
386
Format:
14.9 x 22.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2006
Editura:
Faclia
ISBN:
978-973-8448-22-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cunoaste Adevarul

49,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: