$5.44
Distribuie

Cunoasterea prin traire a prezentei lui Dumnezeu

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$5.44

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Editura, Tip coperta, Anul aparitiei, Limba, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
176
Format:
14.3 x 20.5 cm
Editura:
KERIGMA
Tip coperta:
Brosata
Anul aparitiei:
2014
Limba:
Romana
ISBN:
978-606-8626-11-6

Descriere

"LIBERTATEA ADEVARATA SI ABSOLUTA SE GASESTE DOAR IN PREZENTA LUI DUMNEZEU." A. W. TOZER

 

In strafundul sufletului fiecarui om se afla un dor dupa prezenta lui Dumnezeu. Dar cum ajungem in aceasta prezenta?

Cunoasterea prin traire a prezentei lui Dumnezeu este o colectie de invataturi (publicate acum pentru intaia oara) date de A. W. Tozer pe marginea cartii evrei, pentru a ne arata drumul pe care trebuie sa mergem. Tozer, renumitul pastor si teolog, pune sub semnul intrebarii situatia noastra de fapt, ne invita sa exploram ce inseamna a locui in prezenta lui Dumnezeu si ne conduce spre trairea implinirii divine pentru care am fost creati.

Dupa cum spune Tozer: "Nu ar trebui sa venim la biserica asteptand divertismentul, ci manifestarea extraordinara si sfanta a prezentei lui Dumnezeu. Inchinarea nu e un spectacol pe care il dam, ci o prezenta pe care o traim." Veniti alaturi de el si intrati in prezenta lui Dumnezeu chiar acum.

"Intalnirea cu A. W. Tozer pe paginile cartilor sale ma conduce la inchinare in fata lui Dumnezeu si ma atrage mai aproape de Mantuitorul si Imparatul meu." Randy Alcorn

 

A. W. Tozer a fost slujitor al Evangheliei in Alianta Crestina si Misionara din 1919 pana in 1963, iar din 1950 pana in 1963 a fost redactorul revistei Alliance Witness (acum Alliance Life). A scris numeroase carti, dintre care In cautarea lui Dumnezeu a ramas o lucrare clasica si un bestseller pana in ziua de azi. Mesajele sale sunt la fel de valabile azi ca atunci cand le-a scris sau rostit si vorbesc cititorilor de toate varstele.

Cumpărate frecvent împreună: