null
33,00lei
Distribuie

CURAJOSI

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

33,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
371
Format:
14,5 x 20,5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Imago Dei
ISBN:
978-606-8314-07-5

Descriere

Ca ofiteri de politie care aplica legea, Adam Mitchell, Nathan Hayes si partenerii lor se expun de bunavoie celor mai dificile situatii. Dar, la sfarsitul zilei, ei se confrunta cu o provocare careia niciunul dintre ei nu este pregatit sa-i faca fata: aceea de a fi tata. Desi la slujba se straduiesc intruna sa-si indeplineasca cat mai bine sarcinile, ca tati esueaza lamentabil si inteleg sa se multumeasca cu mediocritatea.
 

Curand ajung insa la intelegerea faptului ca in aspiratiile lor au pierdut din vedere esentialul. Ei stiu ca Dumnezeu doreste sa intoarca inimile tatilor spre copii, dar observa cum copiii lor incep sa se indeparteze tot mai mult de ei. Vor reusi ei oare sa gaseasca o modalitate de a-i sluji si a-i proteja pe cei care le sunt cei mai dragi? Cand tragedia le loveste caminul, acesti barbati ajung sa se luate cu sperantele, temerile, credinta si sarcina de a fi parinte. Oare o criza majora ii va putea ajuta pe acesti tati sa se apropie de Dumnezeu...si de copiii lor?

 

Randy Alcorn, autor a mai multor carti devenite bestselleruri, transpune drama captivanta a scenariului scris de Alex si Stephen Kendrick in paginile acestui roman care include intrigi secundare, personaje si istorii ale personajelor care nu se gasesc in film.

Cumpărate frecvent împreună:

CURAJOSI, randy alcorn
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi