Cutie senzoriala ferma - Activitate terapeutica pentru copii

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2911
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
130,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2911

BINE AI VENIT ÎN LUMEA JOCULUI SENZORIAL PENTRU COPII!

Cu această cutie specială de activități senzoriale, copilul tău se va bucura de o experiență unică de explorare, descoperire și dezvoltare a simțurilor, creativității și comunicării.

În această cutie, vei găsi o gamă largă de elemente senzoriale, cu diferite texturi, culori sau mirosuri. Fiecare element este proiectat în jurul unei teme pentru a spori interesul copilului asupra unui subiect sau pentru a încuraja o anumita pasiune. Prin utilizarea activităților senzoriale, copilul își dezvoltă abilitățile cognitive și de înțelegere a lumi prin intermediul simțurilor, precum și imaginația și creativitatea într-un mod distractiv și educațional.

Înainte de a începe joaca neghidată, în cutie sunt câteva elemente ce sunt necesare a fi “construite”. Planșele de activități au fost proiectate pentru a antrena diferite abilitați ale copilului ca folosirea foarefecei, colorarea sau lipirea iar procesul realizării plastilinei din mix-ul oferit încurajează copilul să fie interesat de procesul de creare a unui produs. În funcție de vârstă copilului, acesta s-ar putea să aibă nevoie de ajutor din partea unui adult.

ATENŢIE!
• Culorile și elemente pot să difere față de poza de prezentare în funcție de stocul disponibil dar vor fi înlocuite cu elemente asemănătoare ca și valoare sau funție.
• Se recomandă supravegherea copiilor în timpul activității, produsul are risc de înec. Activitatea nu este recomandată copiilor sub doi ani.

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cutie senzoriala ferma - Activitate terapeutica pentru copii

130,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: