Cuvinte mari pentru inimioare mici - Proverbe

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS3372
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
37,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS3372

Într-o lume plină de aventuri și învățăminte, cărțile de activități devin călăuze de încredere pentru micuții căutători de înțelepciune. În această călătorie a descoperirii, Proverbele se deschid în fața lor ca o comoară nesfârșită, oferind nu doar sfaturi înțelepte, ci și provocări captivante pentru mintea lor în dezvoltare.

"Cuvinte mari pentru inimioare mici" este mai mult decât o carte de activități obișnuită; este o călătorie interactivă prin proverbiala înțelepciune biblică adaptată special pentru copiii curioși. Prin pagini colorate și activități pline de bucurie, această carte îi invită pe copii să exploreze valorile și învățăturile din Proverbe într-un mod accesibil și distractiv. Fiecare pagină a acestei cărți oferă oportunități de a învăța și de a se conecta cu mesajele profunde ale Scripturii. Fiecare activitate este gândită pentru a stârni imaginația, pentru a dezvolta gândirea și pentru a încuraja înțelepciunea în viața de zi cu zi. Această călătorie este despre descoperirea călăuzirii divine într-o lume plină de întrebări. Fiecare activitate deschide uși către înțelepciunea veșnică, pregătind inimile și mințile copiilor pentru a naviga prin provocările vieții cu încredere și înțelepciune.

"Cuvinte mari pentru inimioare mici" este un prieten devotat în călătoria copilului spre maturitatea spirituală și intelectuală. Prin această călătorie captivantă, copiii vor învăța că a înțelege și a aplica înțelepciunea înseamnă să îmbrățișezi puterea și frumusețea vieții cu toate provocările ei. Haideți să începem această aventură minunată împreună și să descoperim înțelepciunea veșnică din Proverbe.

Tipuri de activități regăsite în carte:

  • Colorează versete
  • Completează cuvintele lipsă
  • Răspunde la întrebări
  • Desează
  • Colorează imagini

Cartea are o dimensiune de 15,5 x 23 cm, fiind ușor de manevrat de copilași. Conținutul întregii cărți este viu colorat, fiind o plăcere vizuală atât pentru copii, cât și pentru adulții care-i vor însoți.

 

Numar pagini:
68
Format:
15,5 x 23 cm
Tip coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Isaharus
ISBN:
9786069578636

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cuvinte mari pentru inimioare mici - Proverbe

37,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: