Cuvinte Pe Care Trebuie Sa Le Auda Copiii

David Staal

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C28
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
27,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C28
Cuvintele au insemnatate. Cuvintele pot zidi sau cuvintele pot darama. Ca parinti si persoane cu autoritate in biserici, ne folosim de cuvintele noastre asa cum trebuie?

Cartea “Cuvinte pe care trebuie sa le auda copiii” sugereaza moduri interesante si totodata simple de a zidi inima copiilor prin cuvinte pline de sens si bine alese. Ceea ce copiii aud de la adulti are un impact deosebit – acum si in anii urmatori.

Cuvinte pe care trebuie sa le auda copiii
ofera o cale de invatare usor de urmat. Fiecare dintre cele sapte capitole se concentreaza asupra unei singure afirmatii pe care copiii trebuie sa o auda de la parinti, de la persoanele care lucreaza cu copiii si de la alte persoane adulte apropiate. Aceste sapte afirmatii sunt usor de exprimat, avand garantia impactului profund in viata copilului. Acestea sunt urmatoarele:
  • cred in tine!
  • te poti baza pe mine!
  • te pretuiesc!
  • imi pare rau, te rog iarta-ma!
  • pentru ca...
  • nu!
  • te iubesc!

Fiecare capitol urmareste sa instruiasca intai, sa echipeze si, apoi, sa motiveze la actiune. Cuvinte pe care trebuie sa le auda copiii ii ajuta pe parinti si pe lucratorii cu copiii sa foloseasca cuvintele pentru a zidi inimile copiilor prescolari si scolari mici, rezultand in relatii apropiate intre parinti si copii, care paveaza drumul spre relatia cu Dumnezeu.

DAVID STAAL este presedintele organizatiei Kids Hope USA care asigura sprijin elevilor cu risc din scolile elementare. In cadrul asociatiei Willow Creek, detine alte cateva functii de conducere printre care director de comunicatii si directorul misiunii intre copii. Este autorul a catorva carti despre copii si redactorul principal al publicatiei electronice Today’s Children’s Ministry. Locuieste in Grand Haven, MI, impreuna cu sotia sa, Becky, cu fiul sau, Scott, si cu fiica sa, Erin.

Numar pagini:
157
Format:
13.8 x 20.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-973-8998-82-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cuvinte Pe Care Trebuie Sa Le Auda Copiii

27,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: