22,00lei
Distribuie

Daca I-ai putea pune lui Dumnezeu o intrebare

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

22,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
133
Format:
14 x 20.3 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
Faclia
ISBN:
978-606-8247-29-8

Descriere

Daca I-ai putea pune lui Dumnezeu o intrebare si ai sti ca vei primi raspuns, care ar fi aceasta? Paul Williams si Barry Cooper au pus ani de-a randul oamenilor aceasta intreabare. Iar inauntrul acestei carti, ei descopera rezultatele: cele douasprezece intrebari puse cel mai frecvent cu privire la Dumnezeu.

Dar aceasta nu este doar o carte despre intrebari. Exista si raspunsuri. Raspunsuri care vin din gura celei mai puternice, perspicace si extraordinare persoane din intreaga istorie umana.

Daca ti-ai dorit vreodata sa-I pui lui Dumnezeu o intrebare, ai ocazia deosebita sa gasesti raspuns la ea intr-un mod atent si plin de compasiune inauntrul cartii “Daca I-ai putea pune lui Dumnezeu o intrebare”. Iar pentru aceia dintre noi care tanjesc sa ofere raspunsuri pline de speranta, iubitoare, sincere, aceasta carte nu poate fi mai bine-venita. O recomand din toata inima.

Rico Tice

PAUL WILLIAMS a lucrat in gazetarie inainte de a studia teologia la Oak Hill College in Londra. Dupa mai multi ani petrecuti ca pastor asistent al Christ Church Ware si St Peter’s Harold Wood, a slujit la All Souls Langham Place in Londra. In prezent este pastor senior la Christ Church Fulwood din Sheffield.

BARRY COOPER a studiat limba engleza la St. Catherine’s College, Oxford. Cariera lui de scriitor a inceput in comedie, iar de atunci a schimbat o intreaga succesiune de slujbe interesante.

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi