15,00lei
Distribuie

Daca stii cine esti, stii ce ai de facut

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

15,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
138
Format:
14.4 x 19.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
SBRO
ISBN:
978-973-8983-92-2

Descriere

Aceasta este o carte despre integritate. Integritate inseamna sa faci ceea ce este bine atunci când stii ca asta trebuie facut. Inseamna sa stii cine esti, iar apoi sa fii credincios vietii la care ai fost chemat. Integritatea arata cine suntem si cum manifestam cine suntem când toti ochii sunt atintiti asupra noastra, dar si atunci când nu e nimeni in jur sa ne vada.

 „Propozitia cu care se incheie cartea rezuma totul. «Imi ridic privirea», scrie Greer, «si imi amintesc ca trebuie sa fiu tot ceea ce am fost creat sa fiu.» Si toate celelalte propozitii care o preced reprezinta un ghid pastoral si intelept in arta de a invata sa faci tocmai acest lucru – sa-ti ridici privirea si sa fii tot ceea ce ai fost creat sa fii.”

Phyllis Tickle, autoare a cartii The Great Emergence [Marea schimbare]
„Ron Greer ma face sa vreau sa merg pe urmele lui. Eu si sotia mea, Carolyn, glumim ca suntem  «fani Greer». De ce? Citeste Daca stii cine esti … stii ce ai de facut si vei descoperi ca fiecare gând al lui Ron devine o piatra de temelie pentru autenticitate si pentru produsul acesteia – linistea sufleteasca.”

Bill Curry, antrenor principal al echipei de fotbal american al Georgia State University si autorul cartii Ten Men You Meet in the Huddle: Lessons from a Football Life [Zece barbati pe care ii cunosti pe gazon: lectii din viata unui fotbalist]

„Integritatea este o virtute neglijata. Multi dintre noi traim fara armonia, profunzimea si verticalitatea morala pe care pe care ni le ofera integritatea. Rezultatul este ca traim vieti triste si dezordonate. Din experienta lui vasta in consilierea pastorala, Ron Greer ne ofera o viziune coerenta, corecta si cât se poate de utila asupra vietii, privita din perspectiva integritatii.”
William H. Willimon, autor si episcop in Biserica Metodista Unita

Alți Clienți au mai vizualizat şi