Daniel. Un model pentru zilele noastre - Petre Bunescu

Petre Bunescu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2341
├Ämpachetare Cadou: Op╚Ťiuni disponibile
70,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2341

Lucrarea de fata ofera o abordare mai putin obisnuita – si anume: puternic aplicativa – a cartii profetului Daniel, care devine astfel un model pentru orice credincios care se bizuie pe acelasi Dumnezeu Maret care i-a sustinut pe eroii biblici.

Firul narativ este analizat si interpretat in lumina multor detalii, oferind un material bogat si contextualizat, cu multe referinte biblice si istorice, si-n acelasi timp deosebit de valoros pentru trairea practica a evlaviei de catre credincios, indiferent de locul sau perioada in care traieste.

In exegeza sa atenta si accesibila, autorul se remarca prin echilibru, onestitate si curaj in prezentarea interpretarilor si intelegerilor profetiilor. Nu sunt ocolite alte perspective, provenite din randul cercetatorilor crestini de diverse orientari, confesiuni, scoli sau curente de interpretare. Punctele de vedere, atat personale cat si confesionale, sunt atent sprijinite pe o temeinica argumentare biblica, extrasa din ansamblul Scripturilor axate pe evenimentele escatologice. 

Lectura acestei carti ne convinge ca Dumnezeu este constant si puternic implicat in viata fiecarui credincios, si ca doar voia Lui traseaza istoria oamenilor pe pamant.

 

PETRE BUNESCU s-a nascut in anul 1952, intr-o familie crestina cu 10 copii, din judetul Arges. Dupa absolvirea studiilor, a lucrat peste 43 de ani in domeniul bancar, dintre care mai bine de 28 de ani in functii de top management. In acelasi timp, incepand cu anul 1976, a slujit oamenii din comunitate, prin lucrarea publica din biserica locala: profesor de scoala duminicala, predicator si prezbiter. A iubit dintotdeauna Cuvantul lui Dumnezeu, studiindu-l, traindu-l si predicandu-l. In prezent este prezbiter in cadrul Bisericii Crestine Evanghelice Camera de Sus din Bucuresti. Este casatorit de 45 de ani cu Lidia, au impreuna  6 copii si 15 nepoti. Ii place sa citeasca, iubeste primavara si timpul petrecut in aer liber cu familia si cu cei dragi.

 

 

Numar pagini:
544
Format:
17 x 24 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Editura:
Stephanus
Anul aparitiei:
2023
ISBN:
9786066980616

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Daniel. Un model pentru zilele noastre - Petre Bunescu

70,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

P─ârerea ta conteaz─â!

Adaug─â o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: