Darul Lui Dumnezeu Este Viata Vesnica Studiu Biblic Vol 11

Gordon Lindsay

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 11695
Stare produs: New
Disponibilitate: Studiu biblic, biblia, cuvantul lui Dumnezeu, viata, invatare, studiere, teologie, sfanta scriptura, Darul lui Dumnezeu este viata vesnica - Studiu biblic vol 11, Gordon Lindsay
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 11695

Seria de studii biblice este desemnata sa ofere instruire practica, fundamentala, pentru viata de fiecare zi. Aceasta serie este dedicata abordarii unor priviri practice a adevarurilor teologice. Dumnezeu vorbeste omenirii prin Sfanta Scriptura. Putem sa avem comuniune si sa invatam despre Dumnezeu citindu-I si studiindu-I paginile.

Biblia a fost scrisa de oameni care au fost miscati si calauziti de Duhul Sfant. Accentul teologiei practice este pe punerea unei temelii pentru trairea crestina zilnica. Ea echipeaza de asemenea si instruieste crestinii, asa incat sa putem sa ne aducem contributia pentru ca lumea sa devina ceea ce Dumnezeu a intentionat sa fie.

In anii 1950 si 1960, cand Gordon Lindsay a inceput sa scrie cartile originale despre Biblie si aplicatia sa practica, el nu si-a dat seama ca aceste carti aveau sa fie citite de mii de oameni din jurul lumii. El a fost scriitor prolific, care a scris 250 de carti si brosuri in timpul vietii.In 1970, Gordon si Freda Lindsay au fondat institutul "Christ for the Nations".

Aceste carti au fost eficiente pentru grupe mici, biserici si scoli biblice si au fost traduse in multe limbi. Seria de studii biblice este o compilatie a acelor scrieri pentru a folosi mai departe mostenirea care a fost lasata de Gordon si Freda Lindsay. Aceste scrieri pun o temelie practica pentru trairea crestina.

Numar pagini:
79
Format:
20,5 x 29,2 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2019
Editura:
Alfa Omega
ISBN:
978-606-8720-31-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Darul Lui Dumnezeu Este Viata Vesnica Studiu Biblic Vol 11

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: