Stoc epuizat

De ce Israel - Editie prescurtata

Willem J.J. Glashouwer

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 12513
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
12,00lei
Indisponibil
SKU: 12513

Aceasta carte exploreaza semnificatia biblica a Israelului si a poporului evreu pentru crestinii de astazi. Abordeaza, de asemenea, conceptele teologiei inlocuirii, ale alegerii si legamintelor, si arata faptul ca Biblia sustine intoarcerea evreilor in tara lor. Biserica este provocata sa accepte si sa binecuvanteze poporul evreu si natiunea Israel.

Cartea este scrisa intr-un stil simplu si este usor de folosit pentru studiu personal sau pentru grupurile de studiu biblic.

 

Reverendul Willem JJ Glashouwer este presedintele Christians for Israel International. de asemenea, este ordinat ca slujitor in Biserica Olandeza Reformata din Olanda si este fost director executiv al departamentului de televiziune din Compania Dutch Evanghelical Broadcasting. A fost, de asemenea, unul din fondatorii Institutului pentru Invatamant superior Evanghelic din Olanda.

Pe langa publicarea multor carti, articole si studii biblice asupra Israelului, acesta a publicat un comentariu asupra cartii Apocalipsa. Willem este casatorit cu Marianne. Acestia au 4 copii si 7 nepoti.

Numar pagini:
44
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Alfa Omega Publishing

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

De ce Israel - Editie prescurtata

12,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: