De La Buddha La Cristos Un Calugar Budistil Intalneste Pe Dumnezeul Cel Viu - Eugene Bach Si Tenzin Lahkpa

Eugene Bach & Tenzin Lahkpa

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000861
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
36,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000861

De la Buddah la Cristos

Cand Tenzin Lahkpa implineste cincisprezece ani, parintii il lasa la un templu din Tibet, pentru a deveni calugar. Intrucat nu are nicio posibilitate sa-si schimbe destinul, accepta fara rezerve noua sa viata si se daruieste unei cautari asidue a iluminarii, prin intermediul invataturilor budiste.

De la manastirea de provincie la care il lasasera parintii lui, reuseste sa ajunga la faimosul Palat Potala, din orasul tibetan Lhasa. In tot acest parcurs, invata o multitudine de mistere ale budismului tibetan. Dornic sa invete sub indrumarea lui Dalai Lama, reuseste sa fuga din China comunista parcurgand un drum epuizant de mai bine de trei mii de kilometri prin zonele salbatice ale Muntilor Himalaya – descult, fara mijloace de locomotie, fara haine de schimb, fara bani. Visul i se implineste cand ajunge in sfarsit sa il asculte pe Dalai Lama insusi. Insa nazuinta inimii lui creste necontenit, conducandu-l spre o concluzie neasteptata...

De la Buddha la Cristos prezinta o multitudine de informatii despre spiritualitatea misterioasa a budismului tibetan, cu invataturile si ritualurile specifice, dar si cu secretele sale tulburatoare. In fapt, cartea este o cronica emotionata despre cautarea adevarului, despre calea spre iluminare si despre cum nimeni, niciodata si niciunde nu este prea departe de atingerea lui Dumnezeu. O naratiune fascinanta care va gasi ecou in inimile multora, indiferent de cultura sau poporul din care fac parte.

Eugene Bach este pseudonimul unui membru al bisericii subterane din China comunista. A lucrat in armata Statelor Unite, in domeniul operatiilor militare speciale si a participat de doua ori la operatiuni ale fortelor de reactie rapida si contraterorism in Golful Persic si in regiunea Asia-Pacific. A colaborat cu biserica subterana din China mai bine de cincisprezece ani, contribuind la dezvoltarea unor misiuni in tari limitrofe. A semnat mai multe lucrari, dintre care amintim: The Underground Church (scrisa impreuna cu fratele Zhu), I Stand with Christ (in colaborare cu Zhang Rongliang), Smuggling Light (in colaborare cu Esther Chang), Kidnapped by a Cult (in colaborare cu Shen Xiaoming) si ISIS. Heart of Terror.

Tenzin Lahkpa este pseudonimul unui fost calugar budist din Tibet, acum liderul unei biserici crestine de casa din China. In prezent, el ii ajuta pe tibetani sa aiba acces la serviciile medicale de care au mare nevoie.

Numar pagini:
242
Format:
13.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2021
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-732-192-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

De La Buddha La Cristos Un Calugar Budistil Intalneste Pe Dumnezeul Cel Viu - Eugene Bach Si Tenzin Lahkpa

36,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: