null

Desfiintarea granitei dintre sacru si secular

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

15,00lei
Or

Informații

,Lățime: ,Lungime: ,Adâncime: ,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
132
Format:
14.5 x 20,5 cm
Tip coperta:
Moale
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2021
Editura:
Alfa Publishing
ISBN:
978-606-045-254-6

Descriere

In ziua de astazi nu trebuie sa cauti prea mult pentru a auzi anumite referiri la granita dintre sacru si secular sau la dihotomia sacru si secular. Acest concept este prezent in toate cartile, blogurile, conferintele - si ocazional, si in predici. Si intotdeauna cu o conotatie negativa.

Asadar, ce este granita dintre sacru si secular? Intr-un anumit sens, este ceva imposibil de definit. Este un fel de cultura, o nuanta, un fel de a privi viata intru totul prea subtil, o vocatie sau o lucrare. Este o umbra care acopera multe alte aspecte ale vietilor noastre. Pare ceva inofensiv, dar nu este asa. Divizarea este o dihotomie falsa, o viziune asupra lumii falsa, o infectie a mintilor adeptilor lui Isus, care a facut un rau inestimabil cauzei Bisericii.

Cu toate acestea, putem cel putin aproxima semnificatia divizarii in acest fel. Este o viziune a vietii cladita pe o separare sau o diferentiere intre acele lucruri, oameni si locuri pe care lumea le considera sacre (sfinte si de la Dumnezeu) si cele considerate seculare (lumesti si netinand de Dumnezeu).

Cumpărate frecvent împreună:

Desfiintarea granitei dintre sacru si secular
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi