Dictionar De Imagini Si Simboluri Biblice

Leland Ryker, James C. Wilhoit, Tremper Longman III

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: D72
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
230,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: D72
“Domnul racneste din Sion”.
“Domnul este pastorul meu: nu voi duce lipsa de nimic”.
“Parul tau este ca o turma de capre care coboara zbenguindu-se din Ghilad!”
“Cerul este tronul Meu, iar pamantul este asternutul picioarelor Mele!”
“Calauze oarbe care strecurati tantarul si inghititi camila.”

“Dictionarul de imagini si simboluri biblice” ne ajuta sa observam imaginile verbale care se poate sa ne fi scapat din vedere si, apoi, ne faciliteaza intelegerea lor. Acest dictionar este o unealta utila pentru studiu biblic – si este o adevarata desfatare sa il citesti.
Haddon Robinson, profesor de omiletica la catedra Harold John Ockenga
Gordon-Conwell Theological Seminary, S. Hamilton, Massachusetts

“Dictionarul de imagini si simboluri biblice” este o carte de referinta originala si utila care le va inlesni multor cercetatori ai Bibliei interpretarea Cuvantului lui Dumnezeu bazata pe o buna cunoastere si pe o intelegere improspatata. Acest dictionary de termeni si imagini – unic in ce priveste scopul sau abordarea – se va dovedi extrem de util pentru studenti, pastori si laici deopotriva.
David S. Dockery, presedinte, Union University, Jackson, Tennessee

Mintea umana este o galerie de tablouri, iar noi traim pe baza imaginilor din ea. Aceasta lucrare masiva si minutioasa ne ajuta sa surprindem imaginile multidimensionale oferite in Scriptura pentru transformarea vietilor noastre.
Elizabeth Achtemeier, scriitor, conferentiar, predicator

Fiecare cititor al Bibliei a intalnit in Scriptura imagini care l-au insufletit, l-au consolat sau l-au contrariat uneori. Aceste imagini concrete cu o forta ascunsa au lasat o urma adanca si persistenta in mintile noastre. Amprenta lor s-a gravat singura in limbajul si in gramatica credintei crestine si a culturii occidentale.

“Dictionarul de imagini si simboluri biblice” este prima lucrare contemporana de referinta dedicata explorarii imaginilor, simbolurilor, motivelor, metaforelor si tiparelor literare regasite in Biblie. Mai mult decat atat, analizeaza arhetipurile universale si principalele imagini ale Bibliei – inclusive motivele intrigii si tipurile de personaje care se repeat in viata, in literature si in Biblie.

“Dictionarul de imagini si simboluri biblice” exploreaza varietatea naucitoare cu care Cuvantul lui Dumnezeu se imbraca cu vesmintele vietii de zi cu zi. Acesta urmareste sirul imaginilor din Eden pana in Noul Ierusalim, surprinde tiparele narative biblice si studiaza atent structura fiecarei carti a Bibliei.

Iata un dictionar biblic cu greutate – un ghid imbietor, edificator si indispesabil pentru lectura, studiu, contemplare a Bibliei si delectare personala.

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Dictionar De Imagini Si Simboluri Biblice

230,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: