Stoc epuizat

Dietoterapie Si Nutritie Bazata Pe Alimente Vegetale Integrale - Vol. 1

Valentina Dan, Nicolae Dan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000853
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
40,00lei
Indisponibil
SKU: SS000853

Dietoterapie Si Nutritie Bazata Pe Alimente Vegetale Integrale - Vol. 1

Dietoterapie și nutriție bazată pe alimente vegetale integrale este un amplu tratat de alimentație sănătoasă, dar în același timp și un ghid de dietoterapie cu numeroase sugestii practice. Este o carte menită să ajute la prevenirea bolilor, dar și la vindecarea lor, o carte pentru publicul larg, dar și pentru profesioniști, pentru persoanele sănătoase, dar și pentru cele bolnave.
Autorii promovează alimentația bazată pe alimente vegetale integrale (ABAVI), conform principiilor medicinei întemeiate pe dovezi. Aceste dovezi provin atât din studii științifice de actualitate, cât și din experiența personală de un sfert de secol la Centrul de Sănătate Herghelia, unde mii de pacienți și-au rezolvat problemele de sănătate prin schimbarea stilului de viață, care a inclus și întoarcerea spre alimentația ABAVI, propusă în paginile celor două volume ale acestei lucrări.
Cartea este scrisă:
• pentru persoanele care vor să prevină sau care suferă deja de boli car­­dio­vasculare aterosclerotice, hipertensiune, sindrom metabolic, obezitate, diabet, ulcer gastro-duodenal, boli inflamatorii intestinale, boală renală cronică, cancer etc.;
• pentru cei ce vor să-și mențină silueta sau să dea jos din kilograme;
• pentru cadre medicale și dieteticieni care trebuie să aibă competența de a face recomandări nutriționale pentru vegetarieni sau care vor folosi ABAVI în scop terapeutic;
• pentru persoanele care țin posturile tradiționale și doresc o alimentație echilibrată în perioada respectivă;
• pentru călugări și așezăminte mănăstirești în perioadele de post și nu numai;
• pentru populația generală, care oricum trebuie să includă în alimentația zilnică, fie că aceasta este omnivoră sau vegetariană, alimente de origine vegetală: legume, fructe, cereale integrale, leguminoase și nuci.

Dr. Nicolae Dan MPH este medic specialist de sănătate publică și profesor asociat de nutriție și dietetică la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Teh­­no­logie „George Emil Palade”, din Tg. Mureș, având un doctorat în domeniul pre­venției și remisiunii bolilor cardiovasculare aterosclerotice.
Valentina Dan MPH are un master în sănătate publică și este specializată în educație pentru sănătate și pro­movarea sănătății, cu accent pe nutriția sănătoasă. Ambii sunt membri fondatori ai Centrului de Sănătate Herghelia.

Numar pagini:
430
Format:
15.5 x 23 cm
Tip coperta:
Carton moale
Limba:
romana
Anul aparitiei:
2021
Editura:
EVS
ISBN:
978-606-911-982-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Dietoterapie Si Nutritie Bazata Pe Alimente Vegetale Integrale - Vol. 1

40,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: