Stoc epuizat

Dincolo De Barierele Mintii

Corneliu Pop

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1988
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
Indisponibil
SKU: SS1988

Descriere
Corneliu Pop, nascut in perioada interbelica intr-un satuc, Ilva Mica din judetul Bistrita-Nasaud, intr-o familie modesta de crestini penticostali cu multi copii, este primul care va urma modelul mamei sale, o dedicata crestina, devenind la randul sau un evanghelist devotat, cu o familie inchegata, formata si condusa dupa principiile Sfintei Scripturi.

Absolvent al Liceului "Andrei Saguna" din Brasov, a urmat cursuri serale de maistru mecanic, fiind angajat pana aproape de pensionare al Uzinei "Tractorul" Brasov, in diverse functii, ultima fiind cea de tehnician. Pasiunea sa pentru literatura si pentru poezie in mod special, l-a condus sa se inscrie intr-un Cenaclu literar ce se tinea la Libraria Franceza din orasul sau, pe care l-a frecventat pentru multi ani, timp in care si-a dezvoltat un stil precis si personal de scriere, de vorbire si de abordare a temelor principale legate de viata si moarte.

Absolva cu succes numeroase cursuri de consiliere crestina din cadrul Consortiul de instruire ,,Barnabas" condus de Peter Garrratt, absolvind si cursurile de ,,Cunostinte biblice fundamentale" din seria ,,Descoperiri", cursurile "Pastoral Studies" organizate de ,,Christian Life College", cursurile ,,Bible Correspondence Course", precum si cursurile de ,,Pregatire in Evanghelizare, Ucenizare si Multiplicare Crestina".

Isi dedica toata viata, timpul si finantele de care dispune in evanghelizarea ,,de strada" si in micutele biserici pe care el insusi le infiinta si le conducea. Cere si primeste de la Dumnezeu un Har deosebit si daruri, pe care le pune la dispozitia totala a celor care credeau in vindecarile venite prin credinta, prin post si rugaciune.

Mare parte din experienta sa si-a concentrat-o in paginile aceste carti ce cuprinde doua volume, pe care o dedica celor ce cred si astazi in minuni.

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Dincolo De Barierele Mintii

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: