30,00lei
Distribuie

Disciplina harului

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

30,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
263
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Cartea Crestina
ISBN:
978-973-1990-57-6

Descriere

Zilele tale cele mai rele nu sunt niciodata atat de rele incat sa nu poti fi atins de harul lui Dumnezeu. Nu sunt niciodata atat de bune incat sa nu ai nevoie de harul lui Dumnezeu.

Stim ca avem nevoie de har. Intai de toate, fara har n-am veni la Cristos. Dar a fi crestin este mai mult decat doar a veni la Cristos. Inseamna a creste si a deveni tot mai mult ca si Domnul Isus - inseamna urmarirea sfinteniei. Urmarirea sfinteniei este un lucru greu si de aceea trecem de la har la disciplina - si facem deseori o mare greseala.

In cartea sa Disciplina harului, Jerry Bridges ofera o explicatie clara si completa a Evangheliei si ce inseamna sa fii credincios. Exploreaza modul in care acelasi har care ne aduce la credinta in Cristos este harul care ne disciplineaza in Cristos.

 Daca ai incercat vreodata sa intelegi care este rolul tau si care este rolul lui Dumnezeu in cresterea ta ca si crestin, aceasta carte te va incuraja si te va indruma cum sa te odihnesti in Cristos in timp ce urmaresti cu intensitate o viata de sfintenie.

 

Dr. Jerry Bridges este autor si conferentiar biblic. Dintre cartile scrise de el amintim Urmariti sfintenia, Practicarea evlaviei, Harul care ne transforma, si cea mai recenta, Is God Really in Control?. Jerry lucreaza cu Navigatorii si locuieste impreuna cu sotia sa, Jane, in Colorado.

 

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi